Meazza Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Meni ovo sto je Venger napisao deluje sasvim realno. Cekajte, vi to hocete da kazete da stari stoperi nisu umeli da igraju loptu? Frank de Bur, Italijani tipa Barezi, kasni Maldini, Nesta, Kanavaro? Pa ja se ne secam da je bilo bas tako. De Bur je za 1 Pepea bio bog fudbala + bolji stoper i daleko bolje je citao igru.
gervasius twinkleminkleson Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Nije da nisu znali da igraju, ali nisu morali toliko da ucestvuju u igri.
Meazza Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Imali su itekako skil da igraju ovaj fudbal, to je ono sto sto hocu da kazem. Zato mi ne pije vodu teorija da ovi sada imaju veci raspon vestina i da su zato zakrzljali defanzivno. Jedno ne iskljucuje drugo.
John Coltrane Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Orasi nemoj mi reci da je Sabatini zavaljao Dumbiju nazad (pratim malo Spartak-CSKA)?! Mislim znam da je on 1 veliki mag, ali bas ovoliko.
crtamOrasi Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Neka pozajmica do zime, a od januara ce u Kinu. Izgubicemo na njemu milion - dva, al nista bitno. Kakva tekma sa Sevillom
tangodelta Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Dzekson :ziga: Prvi gol: http://gfycat.com/SparklingColorlessGazelle Drugi gol: http://gfycat.com/UnconsciousSmugDingo
crtamOrasi Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Ozbiljno pojacanje. Ako sad ne os... ne znam kad cemo.
John Coltrane Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Prvi gol, ako izuzmemo Florencijeve piruete, skoro nije vidjen od strane nekog Rominog spica.
crtamOrasi Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 (edited) Poslednji napadac koji je umeo da zvekne lep gol povremeno je bio Osvaldo. Tu se negde i zavrsavala lista njegovih pozitivnih osobina Edited August 14, 2015 by crtamOrasi
MiddleClass Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ozbiljno pojacanje. Ako sad ne os... ne znam kad cemo. Kad dovedete Batistutu...
clever bastard Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) Izgleda da smo prodali Kovacica Realu. Ne pamtim kad sam ovoliko ispizdio zbog nekog poteza. Indonezanski pilicar je ocigledno rijesio da smjesti Inter u ugodno drustvo mediokriteta Serie A i trajno mu oduzme status velikog kluba. To je to, necu ni pratiti ovu sezonu. Edited August 16, 2015 by clever bastard
gervasius twinkleminkleson Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Pa dobro, Inter u ovu sezonu ulazi sa realno vecim sansama da izadje iz prosjecnosti nego u prethodnih par. Znalo se da se mora napravit neka veca prodaja, u sustini bilo je samo pitanje Icardi ili Kovacic. Inter je potrosio dosta u zadnjih godinu dana, morali su nekog prodat, s obzirom da nema prihoda od CL. Ali meni se ne svidja transfer u svakom slucaju. Osim finansijskog momenta, a nije neka spektakularna suma za takvog talenta, ne vidim smisao ni za jednu od strana.
John Coltrane Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Izgleda da smo prodali Kovacica Realu. Ne pamtim kad sam ovoliko ispizdio zbog nekog poteza. Indonezanski pilicar je ocigledno rijesio da smjesti Inter u ugodno drustvo mediokriteta Serie A i trajno mu oduzme status velikog kluba. To je to, necu ni pratiti ovu sezonu. Huh, dobro je. Rekoh pre par meseci da cu prestati da gledam fudbal ako Mateo ode u Liverpul.
MiddleClass Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Jbg. On i Ikardi su nam perjanice. Ne valja ovo nista...
gervasius twinkleminkleson Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Uh, ja sad negdje citam da je cifra 35 miliona? Ako je to tacno, realno, to su odlicne pare za Inter. Jes da se gubi vjerovatno najtalentovaniji igrac, al svejedno.. Po meni, to je gori potez za samog Kovacica
Recommended Posts