John Coltrane Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 A Orsato pravi cirkus u Torinu, ocajno sudi.
John Coltrane Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Juve dobio zasluzeno, Viola se previse povukla i sve prepustila domacinu. Evo i Dibala potvrdjuje 3:1. Govnari su to, evo ih vec u vrhu.
ArleKino Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Juve preskocio Romu. Ne bijase li nedavno 12 bodova razlike? Inter i Juventus u borbi za titulu, znaci.
Bogotac Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) Juve preskocio Romu. Ne bijase li nedavno 12 bodova razlike? Inter i Juventus u borbi za titulu, znaci. Po meni,ocekivano,moram priznati da je meni mrski Mancini odradio sjajan prelazni rok,mozda jedino preplacen Kondobija,ostalo Miranda,Jovetic,Ljajic pun pogodak Edited December 14, 2015 by Bogotac
clever bastard Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Murillo za 8 miliona je kupovina godine.
gervasius twinkleminkleson Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) Sousa promasio utakmicu u drugom, jbg. Moglo se do boljeg rezultata, nije Juve toliko jak da se trebalo povuci onako. I dalje sam uvjeren da ni Juventus ni Inter nece osvojiti titulu. Kupovina godine je do sad apsolutno Kalinic. Murillo je odlican, ali Interova odbrana nije nesto spektakularna, samo sto se brane sa 7-8 igraca Edited December 15, 2015 by gervasius twinkleminkleson
Nemanja Posrbica Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Kalinić je još jedan dokaz da engleski klubovi nemaju strpljenje za igrače. Slično će da bude i sa Kramarićem. Iskreno, za mene su igre Fiorentine jedno od najprijatnijih iznenađenja lige petice. Očekivanja su mi bila jako nisko, a ovo što oni prikazuju je odlično.
gervasius twinkleminkleson Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Apsolutno se slazem [za obje stvari]. Ocekivao sam Fiorentinu da se bori za EL, sa tendencijom vise ka sredini tabele. Igraju odlicno [slicno kao Kloppov Dortmund prije nekoliko godina].
Nemanja Posrbica Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Vidim da je Inter blizu dovođenja Callerija iz Boce. Vrlo, vrlo interesantan igrač. Po meni najznačajniji igrač novog šampiona Argentine. Jasno, fama je bila uz Teveza koji je bio glavni začin i najveća zvezda tima, ali je Calleri ima po meni sjajan učinak i on je sam držao Bocu u trci za titulu do dolaska Teveza. Čudi me da ga prvo šalju na pozajmicu.
John Coltrane Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Jel on bese zabio rabonu? Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemanja Posrbica Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Da, Calleri je dao taj gol, ali generalno dobar igrač.
John Coltrane Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Ostalo mi ime zbog ludok komentatora :D
MiddleClass Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Koja je pozicija? Jel to novi Riki kanta Alvarez?
Recommended Posts