cvrlle Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) Svi spisak od po 80 igraca redom kojim ih zele i onda ce da ide brzo.DONE. Shortlist od 100 komada stavljenih na papir, čeka draftovanje, spremno za precrtavanje. Dakle, ako ne budemo zaglavili do kasno u noć može i peta runda što se mene tiče. Edited July 30, 2015 by cvrlle
Kanzas siti zez Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Znaci sad biramo 4 igraca, u septembru jos jednog i u januaru jos jednog? Treba sto pre podeliti brojeve da bismo znali kad biramo pa u zavisnosti od toga da pravimo spiskove
ducca Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 A što ne bi imali 5 rundi? Šta je spisak od 100 igrača +1 U najgorem slucaju 4+2
ducca Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 18, to je to. Lock. Moze lutrija... Draft sreda dakle?
zoki Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Neka Tola napravi spisak sa rednim brojevima pa da javi kad pošalje nekom drugom, palim generator i možemo za vikend već da znamo redosled
cvrlle Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 ne bi bilo lose da se do ponedeljka zna ko ce na kog pika. cisto da se ostavi malo vremena za neku strategiju (ako je moguce osmisliti je, uopste)
San Epifanio Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Kakav je redosled biranja (mislim na princip)? Da li je pobedila Praslinova teorema? Kad je draft?
malkin Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 može sreda. redosled: ja prvi, ducca i Prslin poslednji. za sve ostalo tu je generator
Tolaa Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Neka Tola napravi spisak sa rednim brojevima pa da javi kad pošalje nekom drugom, palim generator i možemo za vikend već da znamo redosled Aj neka neko drugi napravi, ja sam na putu i nemam pojma da li cu imati vremena do nedelje kasno uvece.
malkin Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 (edited) eto, biće em loše em neregularno. a mogli smo lepo Moću i još jednog (ko god da je bio najgori u klasiku) da stavimo u ligu sa novajlijama, da imamo dve lige sa po 9 timova, 7-8 rundi drafta, timove koji neće imati problema da namaknu vrednost od preko 85 miliona... umesto dve carske draft lige imaćemo jednu, gojaznu a ubogu. baš da vidim koliko timova će da bude aktivno tamo negde u februaru... jbg, istorijska prilika je propuštena. Edited July 31, 2015 by malkin
Bogotac Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Nije kasno ni za tu opciju ako procenite da bi bilo bolje,najgore bi bilo da upropastimo sve i da pola timova odustane na pola sezone Dogovorite se sta i kako,da u sredu odradimo draft
Recommended Posts