March 3, 20169 yr Ući ću u povijest kao draftovac koji je u debitantskoj sezoni završio u Top5 igrajući iz kola u kolo bez napadača.
March 3, 20169 yr Najbolji skor ovo kolo i lupanje starog dobrog protivnika NBG. Drste se vi tamo gore Usralo te sto mi je Memento Mori ostao na klupi... Mnjah Sent from my Nexus 4
March 6, 20169 yr zoki, zoki, sta mi radis zoki! prvo za dlaku gubis od najljuceg rivala a sad me mucki odvajas od borbe za titulu. svejedno cu ti cestitati. cestitacu i ducci :0.6:
March 6, 20169 yr zoki, zoki, sta mi radis zoki! prvo za dlaku gubis od najljuceg rivala a sad me mucki odvajas od borbe za titulu. svejedno cu ti cestitati. cestitacu i ducci :0.6: Hvala! Ne znam da li da ti kažem da opet nisam namestio tim :D
March 7, 20169 yr Konacno dobar rezultat u Draftu, 2. u ligi, ali avaj, naletim na Malkina, koji ima najbolji rezultat u ligi
March 7, 20169 yr Gde se Ruxin sakrio, ni cvece nije doneo? Sledeći put ulazim na draft u petak, pa ako se ispostavi da je to što govoriš istina rado ću ti podariti kitu. A možda bude i nekog cveća
March 7, 20169 yr Cestitke Beowle na pobedi. Ovo je vec ne znam kolji poraz u nizu. Depresivan ovaj Draft.
March 7, 20169 yr Hvala :) Realno smo obojica bili ubogi ali izvadila me je odbrana pošto napadače, je li, nemam.