Weenie Pooh Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Nisam znao kako se zove feature, ali meni radi normalno od početka. Tek ponekad pokaže neku poznatu sliku, pretpostavljam u sklopu nasumičnog nabadanja.
Marvin (Paranoid Android) Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Možda se manifestuje samo na nekim baksuznim (ja, naravno) nalozima. Mada vidim žali se dosta ljudi.
Marvin (Paranoid Android) Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Go on, I dare you. I fucking double dare you.
teacher Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Go on, I dare you. I fucking double dare you. zabranjena je ta reč na ovom topiku, verovatno zato što radi ono što treba da radi :P
Marvin (Paranoid Android) Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Bar na Windowsu ne mogu da se ulogujem kao Administrator ako ne znam lozinku.Proričem da ću jednog dana verovatno zažaliti ove reči.
teacher Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Just now, Marvin (Paranoid Android) said: Bar na Windowsu ne mogu da se ulogujem kao Administrator ako ne znam lozinku.Proričem da ću jednog dana verovatno zažaliti ove reči. it's a feature
hazard Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 3 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Go on, I dare you. I fucking double dare you. Btw, ja sam taj Windows Spotlight isključio u 10ki (koju od septembra, hvala velikom Manituu, više ne koristim) nakon što sam shvatio da uz lepe slike dobijam i reklame na login screen...more mrš, jesam li zato platio $100 licencu za Win10 uz laptop
Marvin (Paranoid Android) Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Kakve reklame, bog s tobom? Za šta?
hazard Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 "Check out the latest season of [bla bla TV show], starting October 1st on [bla bla channel]!" npr. Možda ako imaš professional edition (moj laptop je došao s nekom Home varijantom) koje ti je podesio tvoj IT department je to isključeno pre nego što ti je komp dat u ruke.
Marvin (Paranoid Android) Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 E da, biće da je to, moje obe desetke su Pro.
hazard Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Evo još jedne stvari koja će Marvina oduševiti u nekom od budućih apdejta You don't like doing in everything through a browser? Now your entire desktop is a browser, man
Recommended Posts