Lancia Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Ako, pričali ste da je ok da se barsa gura... Ni Renne nije ono sto je bio, sta nije vise Farsa¿ Jebace ih Atletiko u polufinalu
aram Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Nemci su picke pa ce i ovo da odcute, umesto da objave da ne zele vise da ucestvuju u ovom ogavnom takmicenju. Jedino je, fakat, ok sto se radi o Bajernu :)
Ivo Petović Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Ne, ovo može da se reši samo fizičkim nasiljem nad sudijama.
renne Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Ni Renne nije ono sto je bio, sta nije vise Farsa¿ Jebace ih Atletiko u polufinalu ti znaš da sam ja navijač slepih miševa
Ivo Petović Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 znaci kada real pokrade sudija onda to ne utice na rezultat ali kada bayern pokradu onda je kraj sveta i fudbala. odlicna logika :0.6:
MancMellow Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Znaci ne verujem kakva kradja. A mrzim Bayern.
Ivo Petović Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Dosta od mene. Stvarno ne mogu više da gledam kako ogavni Real još jednom dobija Atletiko i kako šatirani smrda Ronaldo skida majicu.
Lancia Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Steta, mogla je tekma da bude za bogove, ovako hrkljus.
crtamOrasi Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Dosta od mene. Stvarno ne mogu više da gledam kako ogavni Real još jednom dobija Atletiko i kako šatirani smrda Ronaldo skida majicu. Neces ni morati, uzima Juventus ovo. Na zalost.
Ivo Petović Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Nego su Nemci suviše fini za ovo. Ovo je thugs game, takvi se tu najbolje snalaze.
radisa Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Da li je ikada i jedan sudija posle neke epske krađe (osim onog nesrećnog crnca što je pokrao Belgiju u Koreji, protiv Brazila) izašeo i rekao, jbg, zasrao sam, stvarno nisam video dobro, iz mog ugla nije izgledalo kao na kameri, mislio sam drugačije? Mislim, pitam, ne znam, ali, bilo bi lepo da bar neko nekad kaže zasrao sam...
Ivo Petović Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Evo, čestitke i zagrljaji. Da je kojim slučajem bilo obrnuto šatirani bi jecao negde kod korner zastavice, a Ramos bi vijao sudiju po svlačionici.
Lancia Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Evo, čestitke i zagrljaji. Da je kojim slučajem bilo obrnuto šatirani bi jecao negde kod korner zastavice, a Ramos bi vijao sudiju po svlačionici. Priskuskujes :D Isto to sam sad rekao mojoj skvo.
Recommended Posts