Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

E za njega vec ne znam, mnogo je nesto svilen. Ako veze 5-6 kola a da ne sjebe neki primicac, razmislicemo i o njemu...

Dajte kod za nas pocetnike za beton ligu. Hvala :)

Ja još i ne znam da li ću igrati ove godine (verovatno hoću, jedem govna da neću imati vremena :isuse: ) ali hoćemo li polako da se organizujemo oko drafta?! Ili čekamo utamničenog nam kolegu?! :unsure:

Nego, naleteh na ovo https://www.dugoutfc.com/

Novi sajt napravljen posebno za draft lige, ne izgleda loše, scoring system je proširen (ima oko 50 kategorija koje se boduju :o ), koliko fantazija igramo mogli bi ovo da probamo... Ne bi bilo zajebavanja oko spiskova, kopiranja u beleške (malkine u tebe gledam).. Plus ne bi bilo nesuglasica oko redosleda biranja...

Negativna strana - nema gay chata :(

Sklepaću ligu pa se javite ako ste za!!

Ja bih se oprobao™ u draftu ako primate gujone.

Utamniceni je valjda od juce na slobodi? :unsure: Ako se ne javi do sutra otvaraj novu temu, pa da se prebrojimo i utvrdimo pravila, krajnje je vreme. Vec sledece nedelje je draft. 

Ja bih se oprobao™ u draftu ako primate gujone.

Ma primamo SVEEE, prijavićemo se na topiku pa ćemo dalje...

Dobar je ovaj dugout, imali bi sve različite igrače..

Draft +1

Valjda cuva neko skrinsotove Draft liga iz maja ove godine...

ako ima mesta i ja sam za!

I ja bih da se vratim posle godinu dana pauze. Kao prvi osvajač klasika (jedinog bitnog takmičenja) očekujem raširene ruke i radosnice u očima :fantom:

Opa, guzva za draft :)

ja sam raskrinkao draft kao prevaru i naravno svejedno vas razbio. rado ustupam svoje mesto nekom od novajlija ako ostajete pri onom pravilu o drugom draftu na pola sezone :fantom:

Sad kad smo se mi mucili i odrzali taj sveti plamen draft lige neki bi da se umuljaju kada smo takmicenje etablirali i privukli publiku.

Edited by Moća

Opa, guzva za draft :)

Taman da naprave Championship drafta :fantom:

ja sam raskrinkao draft kao prevaru i naravno svejedno vas razbio. rado ustupam svoje mesto nekom od novajlija ako ostajete pri onom pravilu o drugom draftu na pola sezone :fantom:

Mislim da je to sve podlozno promenama, mozda bude i nekih dodatnih izmena, otprilike kao u ABA lizi.