Calavera Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 E za njega vec ne znam, mnogo je nesto svilen. Ako veze 5-6 kola a da ne sjebe neki primicac, razmislicemo i o njemu...
zoki Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ja još i ne znam da li ću igrati ove godine (verovatno hoću, jedem govna da neću imati vremena ) ali hoćemo li polako da se organizujemo oko drafta?! Ili čekamo utamničenog nam kolegu?! Nego, naleteh na ovo https://www.dugoutfc.com/ Novi sajt napravljen posebno za draft lige, ne izgleda loše, scoring system je proširen (ima oko 50 kategorija koje se boduju :o ), koliko fantazija igramo mogli bi ovo da probamo... Ne bi bilo zajebavanja oko spiskova, kopiranja u beleške (malkine u tebe gledam).. Plus ne bi bilo nesuglasica oko redosleda biranja... Negativna strana - nema gay chata :( Sklepaću ligu pa se javite ako ste za!!
ducca Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Utamniceni je valjda od juce na slobodi? Ako se ne javi do sutra otvaraj novu temu, pa da se prebrojimo i utvrdimo pravila, krajnje je vreme. Vec sledece nedelje je draft.
zoki Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ja bih se oprobao u draftu ako primate gujone. Ma primamo SVEEE, prijavićemo se na topiku pa ćemo dalje... Dobar je ovaj dugout, imali bi sve različite igrače..
Behemoth Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Valjda cuva neko skrinsotove Draft liga iz maja ove godine...
Pokojni Ruxin Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 I ja bih da se vratim posle godinu dana pauze. Kao prvi osvajač klasika (jedinog bitnog takmičenja) očekujem raširene ruke i radosnice u očima
malkin Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 ja sam raskrinkao draft kao prevaru i naravno svejedno vas razbio. rado ustupam svoje mesto nekom od novajlija ako ostajete pri onom pravilu o drugom draftu na pola sezone
Moća Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Sad kad smo se mi mucili i odrzali taj sveti plamen draft lige neki bi da se umuljaju kada smo takmicenje etablirali i privukli publiku. Edited July 27, 2015 by Moća
John Coltrane Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Opa, guzva za draft :) Taman da naprave Championship drafta
Behemoth Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 ja sam raskrinkao draft kao prevaru i naravno svejedno vas razbio. rado ustupam svoje mesto nekom od novajlija ako ostajete pri onom pravilu o drugom draftu na pola sezone Mislim da je to sve podlozno promenama, mozda bude i nekih dodatnih izmena, otprilike kao u ABA lizi.
Recommended Posts