August 6, 20159 yr Poslato MM-u i Snarcu. Ako ima jos zainteresovanih, javite, posto se polako blizi pocetak Ajde Giggsy posalji i meni kod :)
August 6, 20159 yr Ajde Giggsy posalji i meni kod :) +1 Ajd i ja da se prikljucim ovom ludom drustvu ;)
August 6, 20159 yr <draft mode on> možda je bolje da se podelimo u više manjih liga! <draft mode off>
August 6, 20159 yr Author Браво! Мени ове године све јасније да главна емоција у овој сезони више није другарство и забава, већ чиста, непатворена мржња према свим непријатељима који желе моју главу. Молим вас да ми помогнете и да се добровољно јавите на ПМ ако планирате да намерно изгубите од мене како бих могао да се опустим.
August 6, 20159 yr Author Моћо, обрисао сам твој ПМ и блокирао те. Ем не играш у мојој лиги јер си испао, ем нисам мислио на такво опуштање.
August 6, 20159 yr Моћо, обрисао сам твој ПМ и блокирао те. Ем не играш у мојој лиги јер си испао, ем нисам мислио на такво опуштање. moca nudi privatne usluge nego, ko ce imati prednost kod pevaca walker ili trippier? Edited August 6, 20159 yr by cvrlle
August 6, 20159 yr Trenutno nas ima 17,pa ili jos 3 ili jos 1,da nas bude paran broj Edited August 6, 20159 yr by Bogotac
August 6, 20159 yr nego, ko ce imati prednost kod pevaca walker ili trippier? Verovatno Walker, ali ne bih se ja zajebavao s njihovom obranom.
August 6, 20159 yr Trenutno nas ima 17,pa ili jos 3 ili jos 1,da nas bude paran brojIgracu ja ako vam fali za paran broj. Vec imam dva tima, sutra kad otvorim jos neki mail prikljucicu se ligi
August 6, 20159 yr Koga da kontaktiram za L1...i ove godine sam totalno zaboravio na pocetak engleskog fuzbaliranja. Ima li jos mesta..gde sta, kad ? To bre! Hoşgeldin.