Nevernik Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Poslato MM-u i Snarcu. Ako ima jos zainteresovanih, javite, posto se polako blizi pocetak Ajde Giggsy posalji i meni kod :)
sekretar Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ajde Giggsy posalji i meni kod :) +1 Ajd i ja da se prikljucim ovom ludom drustvu ;)
cvrlle Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Znači ja više nisam neophodan? ^_^ idealno bi bilo da ih bude okruglo 20
Svarog Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 <draft mode on> možda je bolje da se podelimo u više manjih liga! <draft mode off>
Прслин Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Браво! Мени ове године све јасније да главна емоција у овој сезони више није другарство и забава, већ чиста, непатворена мржња према свим непријатељима који желе моју главу. Молим вас да ми помогнете и да се добровољно јавите на ПМ ако планирате да намерно изгубите од мене како бих могао да се опустим.
Прслин Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Моћо, обрисао сам твој ПМ и блокирао те. Ем не играш у мојој лиги јер си испао, ем нисам мислио на такво опуштање.
cvrlle Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Моћо, обрисао сам твој ПМ и блокирао те. Ем не играш у мојој лиги јер си испао, ем нисам мислио на такво опуштање. moca nudi privatne usluge nego, ko ce imati prednost kod pevaca walker ili trippier? Edited August 6, 2015 by cvrlle
Bogotac Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Trenutno nas ima 17,pa ili jos 3 ili jos 1,da nas bude paran broj Edited August 6, 2015 by Bogotac
Calavera Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 nego, ko ce imati prednost kod pevaca walker ili trippier? Verovatno Walker, ali ne bih se ja zajebavao s njihovom obranom.
Kanzas siti zez Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Trenutno nas ima 17,pa ili jos 3 ili jos 1,da nas bude paran brojIgracu ja ako vam fali za paran broj. Vec imam dva tima, sutra kad otvorim jos neki mail prikljucicu se ligi
Muwan Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Koga da kontaktiram za L1...i ove godine sam totalno zaboravio na pocetak engleskog fuzbaliranja. Ima li jos mesta..gde sta, kad ? To bre! Hoşgeldin.
Recommended Posts