Jump to content
IGNORED

Hoću da budem programerka

Recommended Posts

Posted

Može i na strukovni humor, al mi ovde prikladnije:

IMG-eb9f00e6a22cb0d78b8b6c4329aa2259-V.thumb.jpg.ce1e6a397de59b02d697804c021c4b1a.jpg

• +1 1
Posted

Jesmo beše imali forumaše koji su prošli ranije kroz program IT prekvalifikacije?

Kakvi su utisci, da li se sad bavite programiranjem i živite od toga?

Posted (edited)

Mislim da na ovoj konkretnoj temi imaš iskustvo bivše forumašice koja se (sa neke valjda filozofije) prešaltovala na IT i vrlo brzo počela lepo da zarađuje. Onako, baš bajkovita priča. Pročešljaj temu od početka pa ćeš naći. Dosta se pisalo o tome.

Edited by Willow
  • Hvala 1
Posted

Trustnoone1?

Posted

Sori, zaboravio sam nick. Moguće da je ona. 

Posted

Ona je čini mi se pisala to za brata, a sama je u marketingu… :unsure:

Posted

trustno1.

Mislim da je ona permabanovana/ zauvek napustila forum zbog nekog bana ili ograničenja…

Posted

Sećam se priče i njenih muka na Menhetnu, ovde sam više mislio na ljude koji su prošli prekvalifikaciju u organizaciji države nam, a čini mi se da je bilo i takvih.

Posted
On 7.8.2022. at 21:08, mraki said:

Sećam se priče i njenih muka na Menhetnu, ovde sam više mislio na ljude koji su prošli prekvalifikaciju u organizaciji države nam, a čini mi se da je bilo i takvih.

Ima moj brat, pogledaj moj post stanje u ITju. On je uspeo sa time da radi kao web developer.

• Hvala 1
Posted
On 2.8.2022. at 17:22, desboj said:

Pravi naziv teme za pitanje:

Gospođa posle 15+ godina filologije odlučila da se prekvalifikuje, ni 5 ni 6 nego u it vode. Da ne ulazim u dublju analizu i pripovedanje zašto i kako, tako je. 

Nacionalna služba za zapošljavanje je objavila konkurs:

https://itobuke.rs/3501/

Tldr, 100 mesta je za javascript, 180 za javu i još nešto sitno mesta za sistem administraciju i php.

Nivo znanja bolje polovine je veoma početni da ne kažem nikakav, ali to se kompenzuje jakom željom za prekvalifikaciju i istorijom nadljudskih napora da se stvar istera do kraja.

Svako mišljenje/predlog/sugestija za izbor kursa(ustvari biraju se tri pa u koji se upadne) je dobrodošla.

Hvala unapred u njojzino ime.

Ima moj brat je to radio, drzavni kurs, Java (ili javascript?) i React je radio to znam.

• 3 weeks later...
Posted
33 minutes ago, radisa said:

Možeš na nekom IT topiku, mislim da smo tamo uglavnom kukali...

Nije kukanje, više je a viđu ga što je lijep

6BYKNzA.png

• 2 weeks later...
Posted

Da obavestim puk, bolja polovina od sutra počinje da pohađa JS kurs na ETF. Još jednom hvala na savetovanju, postovi gore i saveti od par prijatelja su presudili.

• +1 7
Posted (edited)

Da li se ranije bavila programiranjem? 

Ili nečim srodnim

edit

Video sam tvoj prethodni post  

edit

ja ću da probam da upadnem na ovo 

https://itbootcamp.rs

ali sumnjam,rade se testovi i verovatno ima puno kandidata 

Edited by Fakundo Sava
Posted
On 4.9.2022. at 22:46, desboj said:

Da obavestim puk, bolja polovina od sutra počinje da pohađa JS kurs na ETF. Još jednom hvala na savetovanju, postovi gore i saveti od par prijatelja su presudili.

Srećno. Javljaj kako napreduje i kako je zadovoljna.