malkin Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 dan kad su Purito i Rolan postali glavni kandidati za tačkastu majicu... gde je Pino?
freakns Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Spartakusu zuta ma to majstore!!! ma ludilo potpuno etapa. Froome Contador +8 Nibali +1:20 Quintana +1:38 uh, mnogo je ovo... morace Astana da se iskupi sutra i prekosutra
freakns Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 dan kad su Purito i Rolan postali glavni kandidati za tačkastu majicu... gde je Pino? zajedno sa Nibalijem i Quintanom
Garnirung Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Strašna etapa Mada je realno situaciju spaslo vreme. Da je ostalo ono nevreme, izginulo bi ih tušta i tma. Loto sabio
freakns Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 ma kakvi. spominjali su da je Pinot sa njima... ne znam, mozda su pogresili
Nemanja Posrbica Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 ovo je Kvikstepov dan, Toni u žutu majicu, Kav za etapnu pobedu, Kvjatkovski za GC... profitiraće na sva tri fronta. Ti možda gledaš klasike, ali i dalje kuburiš sa GT trkama. I dalje sanjaš da je Poljak nešto više od vozača jednodnevih trka.
Ivo Petović Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 spominjali su da je Pinot sa njima... ne znam, mozda su pogresili Pinot je sa Quintanom i Nibalijem.
malkin Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Ti možda gledaš klasike, ali i dalje kuburiš sa GT trkama. I dalje sanjaš da je Poljak nešto više od vozača jednodnevih trka. e nek si mi reko. nigde ja nisam napisao da je Kvjatkovski ozbiljan GC kandidat. samo mislim da Kvikstep želi da ga što bolje plasira u generalnom plasmanu.
Nemanja Posrbica Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Da sam na mestu Martina, prebio bi Cavendisha.
freakns Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 yup, proverio. Pinot stigao sa Nibalijem i Quintanom... Contador btw dobio 4 sekunde zaostatka. znaci tabela je ipak: Froome Contador +12 Nibali 1:21 Quintana 1:39
Ivo Petović Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) Nibali će morati da proba da nadoknadi ovo na kocki. Ako uđe sa minut i po i za Froomom i za Contadorom u Pirineje, nema šta da traži. Quintana, opet, može da nadoknadi dosta u brdima, ali će morati da preživi kocku. Kakve su prognoze za TTT? Čini mi se da je Contador tu najtanji. Edited July 5, 2015 by Ivo Petović
Nemanja Posrbica Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) e nek si mi reko. nigde ja nisam napisao da je Kvjatkovski ozbiljan GC kandidat. samo mislim da Kvikstep želi da ga što bolje plasira u generalnom plasmanu. Ako ovaj put ne bude probao svako brdo da krene sam, možda i bude u prvih 25 na kraju. edit. I danas je pustio na kraju etape i došao 15'' iza Greipela. Edited July 5, 2015 by Nemanja Posrbica
Garnirung Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Da sam na mestu Martina, prebio bi Cavendisha. A jes malo čobanski prestao da gazi. Mada meni ne izgleda da je prerano krenuo, nego da su ova dvojica jednostavno brži
malkin Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 (edited) @ Posrbica već je jednom bio 11. na Turu, mislim da nema sumnje da na odgovarajućoj ruti (tj. makar sa više hronometra nego ove godine) može komotno u prvih 10. a on je sasvim sigurno "nešto više od vozača jednodnevnih trka" jer je em svetski šampion em ima drugo mesto na Pariz-Nica i Pais Vaso među svojim rezultatima. Edited July 5, 2015 by malkin
Recommended Posts