Jump to content

Tour de France 2015

Tour de France 2015 22 members have voted

1. 1. Ko osvaja Tour de France 2015?

• Alberto Contador
    • Chris Froome
    • Vincenzo Nibali
    • Nairo Quintana

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

dan kad su Purito i Rolan postali glavni kandidati za tačkastu majicu...

gde je Pino?

Spartakusu zuta :Hail: ma to majstore!!!

ma ludilo potpuno etapa.

Froome

Contador +8

Nibali +1:20

Quintana +1:38

uh, mnogo je ovo... morace Astana da se iskupi sutra i prekosutra

dan kad su Purito i Rolan postali glavni kandidati za tačkastu majicu...

gde je Pino?

zajedno sa Nibalijem i Quintanom

• Author

zajedno sa Nibalijem i Quintanom

ma kakvi.

Strašna etapa :Hail:

Mada je realno situaciju spaslo vreme. Da je ostalo ono nevreme, izginulo bi ih tušta i tma.

Loto sabio

ma kakvi.

spominjali su da je Pinot sa njima... ne znam, mozda su pogresili

ovo je Kvikstepov dan, Toni u žutu majicu, Kav za etapnu pobedu, Kvjatkovski za GC... profitiraće na sva tri fronta.

Ti možda gledaš klasike, ali i dalje kuburiš sa GT trkama. I dalje sanjaš da je Poljak nešto više od vozača jednodnevih trka.

spominjali su da je Pinot sa njima... ne znam, mozda su pogresili

Pinot je sa Quintanom i Nibalijem.

• Author

Ti možda gledaš klasike, ali i dalje kuburiš sa GT trkama. I dalje sanjaš da je Poljak nešto više od vozača jednodnevih trka.

e nek si mi reko. nigde ja nisam napisao da je Kvjatkovski ozbiljan GC kandidat. samo mislim da Kvikstep želi da ga što bolje plasira u generalnom plasmanu.

Da sam na mestu Martina, prebio bi Cavendisha.

yup, proverio. Pinot stigao sa Nibalijem i Quintanom... Contador btw dobio 4 sekunde zaostatka.

znaci tabela je ipak:

Froome

Contador +12

Nibali 1:21

Quintana 1:39

Nibali će morati da proba da nadoknadi ovo na kocki. Ako uđe sa minut i po i za Froomom i za Contadorom u Pirineje, nema šta da traži. Quintana, opet, može da nadoknadi dosta u brdima, ali će morati da preživi kocku.

Kakve su prognoze za TTT? Čini mi se da je Contador tu najtanji.

Edited by Ivo Petović

e nek si mi reko. nigde ja nisam napisao da je Kvjatkovski ozbiljan GC kandidat. samo mislim da Kvikstep želi da ga što bolje plasira u generalnom plasmanu.

Ako ovaj put ne bude probao svako brdo da krene sam, možda i bude u prvih 25 na kraju.

edit. I danas je pustio na kraju etape i došao 15'' iza Greipela.

Edited by Nemanja Posrbica

Da sam na mestu Martina, prebio bi Cavendisha.

A jes malo čobanski prestao da gazi.

Mada meni ne izgleda da je prerano krenuo, nego da su ova dvojica jednostavno brži

• Author

@ Posrbica

već je jednom bio 11. na Turu, mislim da nema sumnje da na odgovarajućoj ruti (tj. makar sa više hronometra nego ove godine) može komotno u prvih 10.

a on je sasvim sigurno "nešto više od vozača jednodnevnih trka" jer je em svetski šampion em ima drugo mesto na Pariz-Nica i Pais Vaso među svojim rezultatima. 

Edited by malkin