July 5, 20159 yr Author dan kad su Purito i Rolan postali glavni kandidati za tačkastu majicu... gde je Pino?
July 5, 20159 yr Spartakusu zuta ma to majstore!!! ma ludilo potpuno etapa. Froome Contador +8 Nibali +1:20 Quintana +1:38 uh, mnogo je ovo... morace Astana da se iskupi sutra i prekosutra
July 5, 20159 yr dan kad su Purito i Rolan postali glavni kandidati za tačkastu majicu... gde je Pino? zajedno sa Nibalijem i Quintanom
July 5, 20159 yr Strašna etapa Mada je realno situaciju spaslo vreme. Da je ostalo ono nevreme, izginulo bi ih tušta i tma. Loto sabio
July 5, 20159 yr ovo je Kvikstepov dan, Toni u žutu majicu, Kav za etapnu pobedu, Kvjatkovski za GC... profitiraće na sva tri fronta. Ti možda gledaš klasike, ali i dalje kuburiš sa GT trkama. I dalje sanjaš da je Poljak nešto više od vozača jednodnevih trka.
July 5, 20159 yr spominjali su da je Pinot sa njima... ne znam, mozda su pogresili Pinot je sa Quintanom i Nibalijem.
July 5, 20159 yr Author Ti možda gledaš klasike, ali i dalje kuburiš sa GT trkama. I dalje sanjaš da je Poljak nešto više od vozača jednodnevih trka. e nek si mi reko. nigde ja nisam napisao da je Kvjatkovski ozbiljan GC kandidat. samo mislim da Kvikstep želi da ga što bolje plasira u generalnom plasmanu.
July 5, 20159 yr yup, proverio. Pinot stigao sa Nibalijem i Quintanom... Contador btw dobio 4 sekunde zaostatka. znaci tabela je ipak: Froome Contador +12 Nibali 1:21 Quintana 1:39
July 5, 20159 yr Nibali će morati da proba da nadoknadi ovo na kocki. Ako uđe sa minut i po i za Froomom i za Contadorom u Pirineje, nema šta da traži. Quintana, opet, može da nadoknadi dosta u brdima, ali će morati da preživi kocku. Kakve su prognoze za TTT? Čini mi se da je Contador tu najtanji. Edited July 5, 20159 yr by Ivo Petović
July 5, 20159 yr e nek si mi reko. nigde ja nisam napisao da je Kvjatkovski ozbiljan GC kandidat. samo mislim da Kvikstep želi da ga što bolje plasira u generalnom plasmanu. Ako ovaj put ne bude probao svako brdo da krene sam, možda i bude u prvih 25 na kraju. edit. I danas je pustio na kraju etape i došao 15'' iza Greipela. Edited July 5, 20159 yr by Nemanja Posrbica
July 5, 20159 yr Da sam na mestu Martina, prebio bi Cavendisha. A jes malo čobanski prestao da gazi. Mada meni ne izgleda da je prerano krenuo, nego da su ova dvojica jednostavno brži
July 5, 20159 yr Author @ Posrbica već je jednom bio 11. na Turu, mislim da nema sumnje da na odgovarajućoj ruti (tj. makar sa više hronometra nego ove godine) može komotno u prvih 10. a on je sasvim sigurno "nešto više od vozača jednodnevnih trka" jer je em svetski šampion em ima drugo mesto na Pariz-Nica i Pais Vaso među svojim rezultatima. Edited July 5, 20159 yr by malkin