freakns Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Nibali pokusava da vata. ali sam vuce, nema nikog iz Astane... Teejay je napred sa Contadorom i Froomeom
Nemanja Posrbica Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Pored toga što je sam u grupi, Nibalija uhvatila panika. Sam da stigne grupu ispred neće.
Nemanja Posrbica Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) Nisam siguran da mogu da ih stignu, ali ne bi trebalo da prednost raste do kraja etape, sada kada se druga i treća spoje. Edited July 5, 2015 by Nemanja Posrbica
zoki Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Ako se Movistar i Astana konačno organizuju mogli bi da smanje bar na 30s
freakns Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Pored toga što je sam u grupi, Nibalija uhvatila panika. Sam da stigne grupu ispred neće. yup... ne znam zasto je forsiro... spojili se sa Quintanom. krecu sada Astana, Movistar i Katusha... cilj da odu ispod minute
Nemanja Posrbica Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) There are 26 riders in the front group: Froome, Stannard, Thomas (Sky), Contador, Bennati, Rogers, Sagan (Tinkoff), Van Garderen, Oss, Quinziato, Schär, Van Avermaet, Wyss (BMC), Gallopin, Greipel, Sieberg (Lotto-Soudal), Barguil, Dumoulin (Giant), Kwiatkowski, Cavendish, Martin, Renshaw, Stybar, Uran (Etixx), Cancellara (Trek), Koren (Cannondale). Martin, Cancellara i Dumoulin Bravo i za Barguila. Edited July 5, 2015 by Nemanja Posrbica
kurjak Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Bilo bi lepo da Toni Martin dobije ovu etapu, da se presvuče u žutu majicu.
Nemanja Posrbica Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Tope lagano prednost, očekivano. Movistar ima baš dobar ITT tim.
freakns Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 navato je nekako... ali uzasno se istrosio danas. neko ce da strada iz Astane zbog ovoga danas.
malkin Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Tope lagano prednost, očekivano. Movistar ima baš dobar ITT tim. nope. sa onakvom grupom napred nema ovde hvatanja priključka. sad je samo do limitiranja gubitaka.
freakns Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 nadam se da ce Spartakus da povuce zadnjih 5km... Sagan defekt... prednost raste. previse ce izgubiti Nibali i Quintana :(
Timmy Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Ukljucim se u prenos i prvo sto vidim je Sagan u defektu
malkin Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 (edited) @freakns sve ovo može da se preokrene već na kaldrmi u utorak. polako, duga je trka a ovo je za sada samo 1 minut. Edited July 5, 2015 by malkin
Recommended Posts