Max Morlock Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ma neće mu se ni zemljak duže zadržati u Londonu... Sent from stolen SM-N910C using drugs
Time Crisis Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Pa time je sjebao samo Kolsrajbera. Za Novaka je ispalo dobro sto je imao ovakvog protivnika na pocetku. Al to Fereru ide na cast. Sigurno je znao do kada je bio rok da se povuce bez posledica po druge. Boli njega uvo za Kolšrajbera, poenta je da Nadal ima što lakši žreb.
freakns Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 aj ne pricajte svasta.... nije Ferrer imao pojma da ce da upadne sa Rafom u cetvrtom kolu... mogao je isto tako da bude u Novakovoj cetvrtini, samo sto se onda ne bi pisalo o njegovoj casti
Mil@n Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Ako se mene pita (a ne pita se), ja biram ovakav put Novaka do odlučujućih mečeva, često je gazio na slemovima sa 6-1 6-0 6-2 prvu nedelju i dalje pa čim prvi teži izazov naleti, pretvori se u onog uplašenka koji ne igra ni blizu kako može. Nekako uobražavam™ da ga ovakvi mečevi drže budnijim i fokusiranijim za sve što dolazi. Moguće da sam subjektivan, bitno je samo da u tri završava i da se ne zamara gde baš ne mora.
Time Crisis Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 aj ne pricajte svasta.... nije Ferrer imao pojma da ce da upadne sa Rafom u cetvrtom kolu... mogao je isto tako da bude u Novakovoj cetvrtini, samo sto se onda ne bi pisalo o njegovoj casti Ne pratiš priču čini mi se, žreb je izašao još u petak, naravno da je znao gde je upao.
harper lee Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Ako se mene pita (a ne pita se), ja biram ovakav put Novaka do odlučujućih mečeva, često je gazio na slemovima sa 6-1 6-0 6-2 prvu nedelju i dalje pa čim prvi teži izazov naleti, pretvori se u onog uplašenka koji ne igra ni blizu kako može. Nekako uobražavam™ da ga ovakvi mečevi drže budnijim i fokusiranijim za sve što dolazi. Moguće da sam subjektivan, bitno je samo da u tri završava i da se ne zamara gde baš ne mora. Ma, Novak uopste nije bio toliko los za prvi mec na travi, jedino je bio preterano nervozan i stegnut. Reakcija nakon dobijenog meca sa 3:0 u setovima u prvom kolu je bila otprilike WTF, manje se radovao posle nekih osvojenih Mastersa. Mislim da je i on juce bio svestan posle meca da je imao dosta srece, od pet brejkova koje je napravio tri su dosla u desetom gemu a preostala dva koje je napravio u ranim fazama setova nije uspeo da odrzi. Igracki je sve manje-vise bilo tu, mentalno nije valjalo nista. Odavno nisam video Novaka uplasenog i zabrinutog za rezultat u ovako ranoj fazi turnira. Iz tog razloga bih ja ipak voleo da nekome priredi jedno gazenje i tako povrati samopouzdanje. Treba isterati onaj Pariz iz glave.
Max Morlock Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Bilo bi dobro da se malo razmaše i opusti... Ako se mene pita (a ne pita se), ja biram ovakav put Novaka do odlučujućih mečeva, ... Plus jedan :)
Timmy Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 (edited) Karlovic izgubio prvi TB od nekog malog Svedjanina. Coga i Miler teraju svoj TB do 10 bar... i uze Conga Edited June 30, 2015 by Timmy
Time Crisis Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Nije "neki mali", Ymer uopšte nije loš, ali je još poprilično "sirov". :) Mada Karlovic nikad i nije bio nešto uspešan na Vimbldonu.
Timmy Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Prvi put ga gledam, ne znam nista o njemu, pa sam u tom montekstu mislio.
Time Crisis Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Prvi put ga gledam, ne znam nista o njemu, pa sam u tom montekstu mislio. Ma znam. To im je valjda (Švedima) trenutno najbolja nada za budućnost, pitanje je šta će biti od njega, ali reklo bi se da ima potencijala. :)
Timmy Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Viktor lagano do prvog seta. Evo linka http://www.sportingvideo.tv/20150628/vv559023b34882f7.33514683-1097996.html Ne znam sta pre gledati, Fderer. Nadal, Conga-Miler...
Recommended Posts