Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

Naravno da nastavljaju, još dugo se vidi

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

220

• Timmy

178

• Max Morlock

135

• Musky

99

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Krunic! :wub:

obozavam je... velika je steta sto nema samo malo vise powera u udarcu. strasno inteligentna igracica :)

Posted

Odlicno je odigrala, bravo. :ziga:

Posted

Šteta što ide na Serenu sad.

Fenomenalna je.

Posted

Bravo za Aleks :Hail: Na Venus ide... A za Anu sta reci sto niej sto puta receno :(

Posted

"Na tvojoj ruci prsten, u tvome oku suze..."

Sent from stolen SM-N910C using drugs

Posted

Bravo za Aleks :Hail: Na Venus ide... A za Anu sta reci sto niej sto puta receno :(

A ti si kao ocekivao još jedan polufinale. Ana nikad nista nije uradila na W i da je prosla danas to bi bilo to dalje od 3 eventualno 4.kola nebi dogurala. Nek se sad odmori i spremi za drugi deo sezone u tom delu brani puno poena.

Posted

Pa jeste, sto da ispadne u 4. ako moze vec u 2. kolu. Ionako je to samo Vimbldon.

Posted

E, hvala vam. Mislila sam da ide na Serenu.

Ovako je malo lakše :)

Posted

ja danas ništa nisam stigal da gledam

a baš sam pomislila kako je ludaja sends nezgodna protivnica za anu

i eto ...

krunić  :ziga:

i baš mi drago što je izbacila erani, koja se pokazala pozdravom na mreži ko je i šta je

Posted

A ti si kao ocekivao još jedan polufinale. Ana nikad nista nije uradila na W i da je prosla danas to bi bilo to dalje od 3 eventualno 4.kola nebi dogurala. Nek se sad odmori i spremi za drugi deo sezone u tom delu brani puno poena.

Nisam ocekivao polufinale, ali jesam 1/8 finala i borbu sa Azarenkom. A ne razumem rezon u tvom postu. Ovo je najveci turnir na svetu, ako ce ovde tako da kalkulise, bolje da odmah batali tenis.

Posted

i baš mi drago što je izbacila erani, koja se pokazala pozdravom na mreži ko je i šta je

šta je uradila?