Jump to content

Wimbledon 2015

Featured Replies

Naravno da nastavljaju, još dugo se vidi

Kakav poen za pobedu

Aaaaa

Bravo Aleks

Krunic! :wub:

obozavam je... velika je steta sto nema samo malo vise powera u udarcu. strasno inteligentna igracica :)

Odlicno je odigrala, bravo. :ziga:

Šteta što ide na Serenu sad.

Fenomenalna je.

Valjda na Venus?

Bravo za Aleks :Hail: Na Venus ide... A za Anu sta reci sto niej sto puta receno :(

"Na tvojoj ruci prsten, u tvome oku suze..."

Sent from stolen SM-N910C using drugs

Bravo za Aleks :Hail: Na Venus ide... A za Anu sta reci sto niej sto puta receno :(

A ti si kao ocekivao još jedan polufinale. Ana nikad nista nije uradila na W i da je prosla danas to bi bilo to dalje od 3 eventualno 4.kola nebi dogurala. Nek se sad odmori i spremi za drugi deo sezone u tom delu brani puno poena.

Pa jeste, sto da ispadne u 4. ako moze vec u 2. kolu. Ionako je to samo Vimbldon.

E, hvala vam. Mislila sam da ide na Serenu.

Ovako je malo lakše :)

ja danas ništa nisam stigal da gledam

a baš sam pomislila kako je ludaja sends nezgodna protivnica za anu

i eto ...

krunić  :ziga:

i baš mi drago što je izbacila erani, koja se pokazala pozdravom na mreži ko je i šta je

A ti si kao ocekivao još jedan polufinale. Ana nikad nista nije uradila na W i da je prosla danas to bi bilo to dalje od 3 eventualno 4.kola nebi dogurala. Nek se sad odmori i spremi za drugi deo sezone u tom delu brani puno poena.

Nisam ocekivao polufinale, ali jesam 1/8 finala i borbu sa Azarenkom. A ne razumem rezon u tvom postu. Ovo je najveci turnir na svetu, ako ce ovde tako da kalkulise, bolje da odmah batali tenis.

i baš mi drago što je izbacila erani, koja se pokazala pozdravom na mreži ko je i šta je

šta je uradila?