July 1, 20159 yr Krunic! obozavam je... velika je steta sto nema samo malo vise powera u udarcu. strasno inteligentna igracica :)
July 1, 20159 yr Bravo za Aleks Na Venus ide... A za Anu sta reci sto niej sto puta receno :( A ti si kao ocekivao još jedan polufinale. Ana nikad nista nije uradila na W i da je prosla danas to bi bilo to dalje od 3 eventualno 4.kola nebi dogurala. Nek se sad odmori i spremi za drugi deo sezone u tom delu brani puno poena.
July 1, 20159 yr ja danas ništa nisam stigal da gledam a baš sam pomislila kako je ludaja sends nezgodna protivnica za anu i eto ... krunić :ziga: i baš mi drago što je izbacila erani, koja se pokazala pozdravom na mreži ko je i šta je
July 1, 20159 yr A ti si kao ocekivao još jedan polufinale. Ana nikad nista nije uradila na W i da je prosla danas to bi bilo to dalje od 3 eventualno 4.kola nebi dogurala. Nek se sad odmori i spremi za drugi deo sezone u tom delu brani puno poena. Nisam ocekivao polufinale, ali jesam 1/8 finala i borbu sa Azarenkom. A ne razumem rezon u tvom postu. Ovo je najveci turnir na svetu, ako ce ovde tako da kalkulise, bolje da odmah batali tenis.
July 1, 20159 yr i baš mi drago što je izbacila erani, koja se pokazala pozdravom na mreži ko je i šta je šta je uradila?