renne Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Naravno da nastavljaju, još dugo se vidi Link to comment
freakns Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Krunic! obozavam je... velika je steta sto nema samo malo vise powera u udarcu. strasno inteligentna igracica :) Link to comment
Miljenko Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Odlicno je odigrala, bravo. :ziga: Link to comment
svashtabezneshto Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Šteta što ide na Serenu sad. Fenomenalna je. Link to comment
Timmy Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Bravo za Aleks Na Venus ide... A za Anu sta reci sto niej sto puta receno :( Link to comment
Max Morlock Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 "Na tvojoj ruci prsten, u tvome oku suze..." Sent from stolen SM-N910C using drugs Link to comment
Cash Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Bravo za Aleks Na Venus ide... A za Anu sta reci sto niej sto puta receno :( A ti si kao ocekivao još jedan polufinale. Ana nikad nista nije uradila na W i da je prosla danas to bi bilo to dalje od 3 eventualno 4.kola nebi dogurala. Nek se sad odmori i spremi za drugi deo sezone u tom delu brani puno poena. Link to comment
Zizou Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Pa jeste, sto da ispadne u 4. ako moze vec u 2. kolu. Ionako je to samo Vimbldon. Link to comment
svashtabezneshto Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 E, hvala vam. Mislila sam da ide na Serenu. Ovako je malo lakše :) Link to comment
duda Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 ja danas ništa nisam stigal da gledam a baš sam pomislila kako je ludaja sends nezgodna protivnica za anu i eto ... krunić :ziga: i baš mi drago što je izbacila erani, koja se pokazala pozdravom na mreži ko je i šta je Link to comment
Timmy Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 A ti si kao ocekivao još jedan polufinale. Ana nikad nista nije uradila na W i da je prosla danas to bi bilo to dalje od 3 eventualno 4.kola nebi dogurala. Nek se sad odmori i spremi za drugi deo sezone u tom delu brani puno poena. Nisam ocekivao polufinale, ali jesam 1/8 finala i borbu sa Azarenkom. A ne razumem rezon u tvom postu. Ovo je najveci turnir na svetu, ako ce ovde tako da kalkulise, bolje da odmah batali tenis. Link to comment
Musky Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 i baš mi drago što je izbacila erani, koja se pokazala pozdravom na mreži ko je i šta je šta je uradila? Link to comment
Recommended Posts