Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Al si našao primere, sve košarkaške velesile Evrope. Adekvatno poređenje je kakva bi bila reakcija javnosti u Litvaniji, Grčkoj ili Španiji da nijedan klub iz te zemlje ne igra Evroligu.

To je bila referenca na finansijsku moć. Na televiziji se mogu videti mečevi u kojima Oldenburg, Bremerhaven, Bijela, Ređo Emilija, Strazbur, Nanter itd domaća takmičenja igraju pred punom dvoranom (doduše, "u pozorišnoj atmosferi, džaba im sve to kad nema ludila sa šipke") dok se kod nas domaća i regionalna liga neretko igraju pred spektakularnim auditorijum od 500 ljudi, od kojih su polovina "prijatelji i neprijatelji kluba" i novinari. I na EL se ulazilo po principu " Pet ljudi a jedna karta", da bi se budžili rekordi i sl. Ergo, nema tu realne isplativosti ako ti moraš da stigneš do F4 jer dvorana zvrji prazna između mečeva Evrolige.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Košarkaški klubovi iz finansijski znatno stabilnijih zemalja (Mađarska, Češka, Slovačka, Austrija, Holandija, Norveška, Finska, Danska itd) ne igraju Evroligu pa opet tamo niko od toga ne pravi opštenarodno pitanje.

To je bila referenca na finansijsku moć. Na televiziji se mogu videti mečevi u kojima Oldenburg, Bremerhaven, Bijela, Ređo Emilija, Strazbur, Nanter itd domaća takmičenja igraju pred punom dvoranom

:lolol:

Posted

Andrija Mladenović, donedavno potpredsednik KK Partizan, a aktuelni zamenik gradonačelnika Beograda, izjavio je da je najtrofejniji trener u istoriji kluba Duško Vujošević trebalo da podnese ostavku i ode kada i ostatak uprave.

"Stvar je u dogovoru iz juna. Mi smo se svi dogovorili da izađemo iz kluba, a Vujošević to nije ispoštovao. O sudbini trenera odlučivaće nova uprava", izjavio je Mladenović za Alo i naglasio da bi bilo dobro da izborna skupština bude što pre.

"Komisija će se, nadam se, sastati u toku naredne nedelje. Njeni članovi trebalo bi da pripreme novu skupštinu, a to bi trebalo da se izvrši u što skorijem roku. Ne bih mogao da kažem ništa o eventualnom datumu, ali bilo bi dobro da to bude što pre", istakao je Mladenović.

Posted

Nema brige, Siki je na telefonu svaki dan. Radi se punom parom.

Mogu se ocekivati bombasticni transferi u upravu..

Posted

Jbt ja sam čuo neke priče (sa različitih strana) da Grba dovodi neke ljude u klub, a kao treba i Dule da ode i dođe Muta  :lolol: . Već u startu mi je neverovatna priča da Grba dovodi neke likove sa džakovima, pa onda se još pominju i neki novi sponzori tipa SBB, njih sam zapamtio... 

Posted

grba moze da dovede tegeltiju i jakovljevica

Posted

A tegeltija moze da dovede denim

Posted

Greg Jakovljevic trener, Grba tim-menadzer, Andjus sef marketinga. Prenosi utakmica na kopernikusu.

Dudi zabranjen ulaz u dvoranu. Rat sa Covicem se nastavlja.

Posted

U medjuvremenu, Partizan je u Pioniru dobio reprezentaciju Libana..12 razlike ako se ne varam

Posted

krenuli i vi u pohod na titulu "prvaka priprema"

Posted

Elem, dobio sam informaciju da od tih 5 miliona evra duga koje je spominjao Danilovic vise od polovine je u stvari dug prema Vujosevicu. Ocigledno je da svemocni Aca zna za ovu informaciju pa je totalno zavrnuo slavinu... jeste ga Dule provizao konstantno skoro cele sezone.... s obzirom na okolnosti, dobra je inicijativa navijaca da ostave Duleta, ali plasim se da ce klub da nestane

Mrzelo me da citam, mozda ste i pisali o tome, ali razformiran je ZKK Partizan i formiran novi klub ZKK Partizan 1953.... jos jedan dokaz da je stanje u klubu katastrofalno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...