Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pa nemoj sad da preteruješ, nije davio sve, samo neke... :) Ali i taj što je davljen nisam baš siguran da mu je žao što je bio kod Duleta ... opet, ne želim da branim Duleta nikako (a opet ispada tako :) ), jer sa druge strane sad ništa rezultatski i nemamo da izgubimo promenom trenera.

Ja hocu da ga branim, a i danilovica m. Ovo o cemu danilovic sada prica je nuzni uradiri, dakle debelo trpljenje nekoliko godina. To on odavno prica i vidi se da ispravno razmislja. To trpljenje samo oni mogu da iznesu, niki drugi nema kredit za to. Svaka druga uprava, koja bu nemibovno bila politicka, pokusala bi da juri za rezultatima sto bi na kraju dovelo do toga da partizan mora da radi prevarw koje je radio covic.

Amin

A i ovo za političku upravu je potpuna glupost. Fakat je da košarkaški klub u Srbiji ne može normalno da egzistira bez -direktno ili indirektno- političke uprave. Što smo mogli da vidimo na primeru KKCZ kada su Đinđića i Koštunicu zamenili Tadić i Dačić. Šta su sponzorstva šampiona™, fingiranje obeštećenja za mlade talentovane igrače itd itd nego rezultati političke uprave? To što su DV i PSD neuporedivo sposobniji od Žike Pauka i Vesića ne menja na suštini, a to je da su Uvalinova Zvezda i sadašnji KKP pravi primeri košarkaškog kuba kada se politika okrene na drugu stranu.

Ja hocu da ga branim, a i danilovica m. Ovo o cemu danilovic sada prica je nuzni uradiri, dakle debelo trpljenje nekoliko godina. To on odavno prica i vidi se da ispravno razmislja. To trpljenje samo oni mogu da iznesu, niki drugi nema kredit za to. Svaka druga uprava, koja bu nemibovno bila politicka, pokusala bi da juri za rezultatima sto bi na kraju dovelo do toga da partizan mora da radi prevarw koje je radio covic.

Amin

mislim da je taj kraj o kome pričaš već sad došao, ne vidim šta bi se trpljenjem postiglo. Prošle sezone kad su se zakačili oko toga, Psd je hteo to povlačenje i samo mlade, a Dule nije hteo ni da čuje jer mu je više blisko sizifovski da juri neku titulu, naravno na histeriju i kukanja, davljenja etc. Čak sam čuo neke priče da mu je PSD rekao da će da ga smeni, pa mu ovaj vratio - ti mene da smeniš? Pa ja sam predsednik SD, ja ću tebe da smenim!  :lol:

Ali da mogu da razumem njihov ostanak sada, mogu

Partizan nije imao politicku upravu, nikakav uticaj politicari nisu imali na donosenje bitnih odluka u partizanu, zato su i prosli bolje od zike pauka, cak u kada je zika bio vlast.

mislim da je taj kraj o kome pričaš već sad došao, ne vidim šta bi se trpljenjem postiglo. Prošle sezone kad su se zakačili oko toga, Psd je hteo to povlačenje i samo mlade, a Dule nije hteo ni da čuje jer mu je više blisko sizifovski da juri neku titulu, naravno na histeriju i kukanja, davljenja etc. Čak sam čuo neke priče da mu je PSD rekao da će da ga smeni, pa mu ovaj vratio - ti mene da smeniš? Pa ja sam predsednik SD, ja ću tebe da smenim! :lol:

Ali da mogu da razumem njihov ostanak sada, mogu

Pa trpljenje nije vise samo opcija, to je jedini put. Sve drugo vodi u bankrot.

jedino što može da stoji je ovo za kintu, pojaviće im se fakat za par godina neki ekscentrični rukovodilac i bolje će se živeti na drugoj strani univerzuma.

teras me da napisem ono sto nikako nisam zeleo :( smatram da je partizan znacajniji za evropsku kosarku, nego zvezda za evropski fudbal (podrazumeva se da pricam o zvezdi od pre 20 godina)a postoji i faktor sankcija, odnosno ekonomskog kraha koji je zvakako pridoneo zvezdinoj propasti

Amin

ne znam dal se zajebavas, ali kako to mislis samo danilovic ima kredit za tako nesto? ako izuzmemo djordjevica, paspalja i divca, koji verovatno imaju podjednaku "jacinu" kod grobara, opet ostaje gomila bivsih igraca koje bi partizanovi navijaci rado videli kao osobe koje vode klub

Partizan nije imao politicku upravu, nikakav uticaj politicari nisu imali na donosenje bitnih odluka u partizanu, zato su i prosli bolje od zike pauka, cak u kada je zika bio vlast.

To sam upravo i rekao.

Sadašnji KKCZFMPSS15a je primer najbliži tome, ako kao nultu tačku računamo fuziju i sve posle toga.

Koliko sam shvatio Partizanova uprava i nije problem, nije nikad bila niti će biti. Kod njih je sve u redu, neuspeh su doživeli samo na izborima

Obestecenje za mlade talentovane igrace je najobicnije ogranicavanje prava na rad, a CZ nije usla u dugove sa Uvalinom nego je tada kulminiralo dugogodisnje neplacanje igraca i poverilaca koje se vise nije moglo sakriti. O CZu na odgovarajucoj temi, ovde se prica o Partizanu.

gde sam ja rekao da su dugovi stigli sa Uvalinom?

što se tiče obeštećenja, fakat je da je tadašnje skidanje sa 150 na 75k odgovaralo zna se kome, kao što bi sličan potez sada išao na ruku Čoviću. ograničavanje prava na rad je bilo i tada i sada, ne kapiram poentu.

teras me da napisem ono sto nikako nisam zeleo :( smatram da je partizan znacajniji za evropsku kosarku, nego zvezda za evropski fudbal (podrazumeva se da pricam o zvezdi od pre 20 godina)

u kom smislu značajniji? FKCZ je 91. bila rangirana u top 10 evropskih klubova ikada, u sportu koji je i tada bio mnogo teži što se tiče održavanja klubova. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...