May 7May 7 On 2. 5. 2026. at 22:01, wayfaring stranger said:Rekao bih da je ovo bilo, ali evo live verzija.ima i ova i super je.prvi put vidim spot i oduševljena sam! ima sve. ima seksi drama zoro, ima marijači plesačica, ima konj, motor, avion, kamion, zapatista manijak (filozof), sve.
May 24May 24 OriginalObradaOrchestra performing Fabienk de Angine de Poitrine. Concert organized to benefit the Saguenay Palliative Care Centre.
Friday at 18:105 days 2 minutes ago, Pixie said:@Hermetico ^Kao da sam ovo skoro negde videla. Slučajno čujem danas :)Ne znam, ja nisam kaćio majke mi Umem da se ponavljam, nije tajna, ali ovog puta nisam
Friday at 18:165 days 4 minutes ago, Hermetico said:Ne znam, ja nisam kaćio majke mi Umem da se ponavljam, nije tajna, ali ovog puta nisamMa nisi ti, nego onaj @bios , ko bi drugi. I to još na prethodnoj strani se usudio.
Friday at 18:205 days Just now, Pixie said:Ma nisi ti, nego onaj @bios , ko bi drugi. I to još na prethodnoj strani se usudio. U baš ja ćitam šta ko kači ;/ Evo jednog klasika da se iskupim
Saturday at 20:384 days Ovo svaki dan poslednjih nedelju, sjajna obrada Edited Saturday at 20:394 days by Hermetico