March 26Mar 26 Stvar je originalno od Madredeus. Tereza Salgeiro, pevačica Madredeus ima bukvalno glas anđela, ali ova riba to diže na neki novi nivo. Verovatno drugi najbolji cover koji sam ikad slušao. Edited March 26Mar 26 by Jean-Luc Picard
April 1Apr 1 Ova pesma mi je uvek bila osnova Jason Molina, Songs:Ohia..... zvuka, ima jos autora koji su pili sa istog izvora.
April 12Apr 12 Prije tri dana sam poceo gledati Senke Nad Balkanom. Osjecanja su mi podijeljena, ali jbg ocigledno me dirnulo jer , evo sad mi je na umu. Anyhow, ova dva ili tri lika su zaista pokidali mescini ocu kafansku stvar Edited April 12Apr 12 by kipo Nelink
April 13Apr 13 u subotu smo dobili i'll be your mirror (lovely), ali ima steva i boljih obrada nicoiz yt komentara:It's mindblowing and so humbling all at the same time... May he live forever. Spread the word. He will change your world.kad kod yt bisera: ovaj tokyo live je topčina
April 15Apr 15 On 1. 4. 2026. at 14:08, wayfaring stranger said:Ova pesma mi je uvek bila osnova Jason Molina, Songs:Ohia..... zvuka, ima jos autora koji su pili sa istog izvora.it is almost good enough