April 23Apr 23 On 19. 4. 2026. at 20:53, bey said:original je bombonaU osnovi je ovo Wayfaring Stranger, ne znam kako ranije nisam primetio.
April 24Apr 24 ^podseća malo.inače, us girls mi je i privukla pažnju davne 2008. jednom obradom - dekonstruisanom i pomalo mračnom verzijom prove it all night (kaže springstin joj je omiljeni tekstopisac svih vremena). onda sam otkrila i ostatak tog beskompromisnog prvenca "introducing", i to mi je do danas njen omiljeni rad. Edited April 24Apr 24 by bey
April 28Apr 28 Koliko volim da slušam ovu ženu i njene obrade. What a city, what a state, what a song
April 28Apr 28 5 hours ago, bios said:Koliko volim da slušam ovu ženu i njene obrade. What a city, what a state, what a song Pre desetak dana sam završio (uslovno, nisam zadovoljan) plejlistu sa 50 pesama koje nose nazive država u redosledu koji bi mogao da bude pravi roadtrip kroz USA. Za Njujork sam izabrao baš ovu, iako strogo uzev ona reprezentuje grad. Edited April 28Apr 28 by Ras
April 29Apr 29 @Ras Jel može share pliste, makar i nisi zadovoljan istom?Kad smo već kod Cat Power, na poslednjem albumu od pre par godina imala je još jednu jako lepu obradu. Original je Frank Ocean.