MiddleClass Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ne valja Kurtoa, ne valja Bane, neka se spremi Azar...
Meazza Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Jebiga, jedna od te tri greske mu se desila u najbitnijem trenutku u sezoni, protiv PSG-a.
189- Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 imao je on kardinalnih gresaka koje su gotovo sve rezultirale golom. protiv hulla onaj sa ivanovicem, ono protiv stokea, onda protiv cityja...cech nikada nije pravio takve greske.
MocaVukotic Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 da, ali branio je curtois i chelsea je bio šampion. nije im baš to 50-a titula.
porucnik vasic Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 da, ali branio je curtois i chelsea je bio šampion. nije im baš to 50-a titula. Ви се са овим несрећником убеђујете?
Meazza Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ви се са овим несрећником убеђујете? Koji je tvoj problem?
kralj Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ne sviraj Vaske. Kurta je danas mnogo bolji od Čeha. 189, otkud to da Čeh nikad nije toliko kiksirao? Imao je on čak i u prvoj Murinjovoj eri kikseva. O reprezentaciji da ne govorim. evo na prvu loptu se setim 3 katastrofalne greške (Grčka, Turska i ono kad je protiv Hrvata izgubio loptu na 30 m i popio gol).
189- Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Ne sviraj Vaske. Kurta je danas mnogo bolji od Čeha. 189, otkud to da Čeh nikad nije toliko kiksirao? Imao je on čak i u prvoj Murinjovoj eri kikseva. O reprezentaciji da ne govorim. evo na prvu loptu se setim 3 katastrofalne greške (Grčka, Turska i ono kad je protiv Hrvata izgubio loptu na 30 m i popio gol). naravno, samo je razlika sto je cech imao te kikseve u rasponu od 10 godina a cuortois u 1 sezoni. okej necu vise da smaram, da se ja pitam meni bi cech branio. ;D na kraju krajeva moci cemo ih uporedjivati kad pocne sezona. zao mi je sto ide, kad vidim koliko dugo buffon brani, mislio sam da ce i cech moci braniti toliko dugo u chelsea. ali ipak, usralno nas je sa courtoisom i to je to. kad sam preziveo prodaju mate, prezivecu i ovo.
Ivo Petović Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) Potpisao Čeh. Šampioni! btw, vidim najmanje 4 razloga zbog kojih mislim da su šanse za Vidala u Arsenalu ispod 10%. Edited June 29, 2015 by Ivo Petović
ArleKino Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Odiše gospodštinom, bilo je dovoljno par minuta u Arsenalovom dresu. Šalu na stranu, Čech je bio maksimalno korektan prema bivšem klubu u cijeloj ovoj priči, a i Abramovich prema njemu.
Recommended Posts