kralj Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Uf, ducco, dovoljno da Di Marija trči i pegla presing kao u Realu i naročito na WC, biće najbitniji igrač Mančestera. Pokazao je on u onih mesec dana koliko mu fizičke predisopzicije smetaju u Engleskoj. Onako žilav i brz, on je maltene prototip noćne more prosečnog engleskog štopera. Na stranu što je svestran napadač, dribla na sve strane, ume da šutne iz daljine, centrira, ima dobar pregled igre, lucidan je.... Samo kad je u formi. A oko forme se slažemo.
189- Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Sigurno. Na stranu cinjenica da je fakticki najuren iz Reala, sto je za latinose ravno katastrofi, pa nije bas najnabrijaniji ni usao u ovu pricu. dobro jer sam i ja tvrdio nedavno da privatni zivot utice na igrace i onda su me ovde ubedjivali da to nema veze i jer su profesionalni igraci kao roboti.
John Coltrane Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 LVG je digao Janga iz mrtvih sto ne bi i ADM. Sent from my iPhone using Tapatalk
ducca Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Pa upravo je Young dignut iz mrtvih jer je ovaj drugi umreo. Sto se mene tice ako moze da izvrsi obrnuti proces bicu zadovoljan.
gervasius twinkleminkleson Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Nije bas da Di Maria i prije prosle sezone nije igrao dobro, naprotiv. Bio je on i kod Mourinha jedan od najboljih igraca Reala.
Meazza Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ja takodje ne uspevam da se prisetim tih navodno kriminalnih sezona.
kralj Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) pa to je i Murinjo govorio posle one utakmice kada mu je novinar rekao da je ovaj imao statistički više dodavanja u aut nego tačnih pasova. Uglavnom mu nije ni počinjao bitne utakmice. Ok, pred kraj poslednje sezone se malo ustalio, al ništa posebno. Pamtim da je od bitnih utakmica dobro odigrao samo revanš u Cl protiv Barse, al tad je posle prve utakmice maltene bilo rešeno Edited June 28, 2015 by kralj
John Coltrane Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Nije bas da Di Maria i prije prosle sezone nije igrao dobro, naprotiv. Bio je on i kod Mourinha jedan od najboljih igraca Reala. Ja takodje ne uspevam da se prisetim tih navodno kriminalnih sezona. Previse se obazirete na duccino pisanje glede ADM. On previse cita Sun, Mirror, Daily mail, a premalo gleda fudbal. Ma ADM je u Benfici stasao i posle igrao sve bolje i bolje, da ne pominjem da je na SP uz Maskerana vukao repku (dok je Mesi grickao suncokret valjda). Sad mu se ovde daje pedala na osnovu jedne slabe sezone u "tranzitnom" Mancesteru. Ko je to (sem DDG) odigrao standardno? Po tom merilu bi 85% tima trebalo na transfer listu. OK prodas ADM i koga da dovedes za te pare? Ko je to bolji na njegovoj poziciji trenutno a da je dostupan? Ronaldo i Bejl su verovatno u domenu vlaznih snova. A Depaj je doveden za next 5 years period.
ducca Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Previse se obazirete na duccino pisanje glede ADM. On previse cita Sun, Mirror, Daily mail, a premalo gleda fudbal. Ma ADM je u Benfici stasao i posle igrao sve bolje i bolje, da ne pominjem da je na SP uz Maskerana vukao repku (dok je Mesi grickao suncokret valjda). Sad mu se ovde daje pedala na osnovu jedne slabe sezone u "tranzitnom" Mancesteru. Ko je to (sem DDG) odigrao standardno? Po tom merilu bi 85% tima trebalo na transfer listu. OK prodas ADM i koga da dovedes za te pare? Ko je to bolji na njegovoj poziciji trenutno a da je dostupan? Ronaldo i Bejl su verovatno u domenu vlaznih snova. A Depaj je doveden za next 5 years period. Ovo prvo necu komentarisati posto nije vredno toga, ali reci da je ADM razvalio WC a Messi grickao suncokret Na stranu sto zadnje 3 fakticki nije igrao zbog povrede i sto su kilavili u grupi sa velesilama Bosnom, Iranom i Nigerijom, jedino je sa Swicom odigrao dobro, stavise odlicno. Ali sve u svemu nije ovo bilo svetsko koje ce se pamtiti po njegovim nastupima. Pretpostavljam da smo gledali isto takmicenje. No videcemo ako ostane, nadam se da necu slusati kukanje kako nije ni za kurac. Tu ekskluzivu zadrzavam za sebe. .
grunt Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Vidal u Arsenalu za 21 meleon fundi. Venger se ne zajebava ni malo.
Dr Arslanagić Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Vidal u Arsenalu za 21 meleon fundi. Venger se ne zajebava ni malo. :ziga: džabe!
Muwan Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 U bre, pa ima samo Čelzi i Arsenal da gledam naredne sezone. Bravo.
Dr Arslanagić Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ako niko ne ode, AFC će imati veoma segsi i kompetitivan tim naredne sezone. Ne znam da li je Cech gotov posao? Legli bi možda još jedan top štoper i navalnik sa 10-15 golova u džepu, mada bi se to možda moglo očekivati i od Velbeka.
Meazza Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 I ja navijam da Arsenal bude sto jaci. Jedan sam od retkih koji gotive Vengera. :)
189- Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Vidal u Arsenalu za 21 meleon fundi. Venger se ne zajebava ni malo. source? ovo mi se ni malo ne svidja
Recommended Posts