July 4, 20159 yr Dobi Cile i to zasluzeno. Argentina je morala bolje. Martino mi ide na nerve nenormalno.
July 4, 20159 yr Bravo za Chile.Od pocetka gurali svoju igru i donela im je rezultat Ova Argentina ima krv da propisa dok opet ne udje u finale SP-a. Iz godine u godinu isti dekadentni fudbal kad je najbitnije, po pravilu sa degenom na klupi. 2018. koju ste pominjali, tim ce biti jos matoriji, bez pravih izmena kako mi deluje, nema vajde od njih Edited July 4, 20159 yr by Giggsy
July 4, 20159 yr Realno Messi nek preuzme i selektorsku poziciju, koji kurac su se sprdali sa ovim mucenikom, zna se ko vuce sve konce.
July 4, 20159 yr U pravu je Miljenko, imas timcinu, a ne mozes da napravis dve sanse. I treba da izgubis.
July 4, 20159 yr Realno Messi nek preuzme i selektorsku poziciju, koji kurac su se sprdali sa ovim mucenikom, zna se ko vuce sve konce. Da vuce vjerovatno bi i osvojili, Tata ga je izgleda i ovdje, kao i u Barci, uspjeo uciniti daleko losijim nego sto jeste
July 4, 20159 yr Argentina je morala bolje u ofanzivi. Nisu igrali sporo, kao na pojedinim mecevima, no nije bilo previse kvalitetnih akcija svejedno. Chile me je prijatno iznenadio dobrom odbranom, zasluzeno su osvojili.
July 4, 20159 yr Svi su penali bili dobri osim nesrećnog Gonzaloa. Zaslužili. onaj prvi raketla. podseti me na sirera. zasluzeno cile.
July 4, 20159 yr Navijam za domaćina, naravno. :) I zavrsi Alexisovim penalom. Perfektno. Argentincima zabraniti da imaju ikakvog selektora.