San Epifanio Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Dobi Cile i to zasluzeno. Argentina je morala bolje. Martino mi ide na nerve nenormalno.
Giggsy Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Bravo za Chile.Od pocetka gurali svoju igru i donela im je rezultat Ova Argentina ima krv da propisa dok opet ne udje u finale SP-a. Iz godine u godinu isti dekadentni fudbal kad je najbitnije, po pravilu sa degenom na klupi. 2018. koju ste pominjali, tim ce biti jos matoriji, bez pravih izmena kako mi deluje, nema vajde od njih Edited July 4, 2015 by Giggsy
Weenie Pooh Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Svi su penali bili dobri osim nesrećnog Gonzaloa. Zaslužili.
ducca Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Realno Messi nek preuzme i selektorsku poziciju, koji kurac su se sprdali sa ovim mucenikom, zna se ko vuce sve konce.
San Epifanio Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 U pravu je Miljenko, imas timcinu, a ne mozes da napravis dve sanse. I treba da izgubis.
gervasius twinkleminkleson Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Realno Messi nek preuzme i selektorsku poziciju, koji kurac su se sprdali sa ovim mucenikom, zna se ko vuce sve konce. Da vuce vjerovatno bi i osvojili, Tata ga je izgleda i ovdje, kao i u Barci, uspjeo uciniti daleko losijim nego sto jeste
ducca Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Giggsy lepo napisa, kad god je bitno odigraju kao sise. Au pizdu materinu vise.
Miljenko Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Argentina je morala bolje u ofanzivi. Nisu igrali sporo, kao na pojedinim mecevima, no nije bilo previse kvalitetnih akcija svejedno. Chile me je prijatno iznenadio dobrom odbranom, zasluzeno su osvojili.
ToniAdams Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Svi su penali bili dobri osim nesrećnog Gonzaloa. Zaslužili. onaj prvi raketla. podseti me na sirera. zasluzeno cile.
ArleKino Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Navijam za domaćina, naravno. :) I zavrsi Alexisovim penalom. Perfektno. Argentincima zabraniti da imaju ikakvog selektora.
San Epifanio Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ali Iguainov penal je stvarno spektakularan. Kao da je video Radisu Ilica na golu.
Recommended Posts