Nebojsa Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Moze li neko u najkracem da pojasni ko je sa kim, protiv koga, ko iza koga stoji i za koga je stara garda (Tole, Djura, Cure)? Probao sam da ispratim, ali ne ide. Unapred zahvalan. Ono koliko sam ja video juce bira se izmedju dva tabora sabana. U uber sabanskoj ekipi na celu s Curetom i Vucelom, uz podrsku Zecevica i delegiranih Toleta i Divca npr, uglavnom su likovi koji sportski teren videli nisu (tu je i trener nam, Tomic, koji je juce bio manji od makovog zrna). U Blues Brothers sabanskoj ekipi predvodjenoj Bikom i Odalovicem, uz Djuru Mutavog, su uglavnom bivse igracke legende - od Moce, preko Soskica, do najnapaljenijeg - Sava. Oko njih se motao i uzdrzani Petric. (Nisam siguran, cini mi se da sam video i Vladicu Kovacevica s te strane.) (Na obe strane je bilo po par prilicno mracnih likova koje dosad nismo imali prilike da vidimo previse eksponirane.) Uglavnom, izbor nam se svodi na neki ekvivalent koji bi imao na hipotetickim Bajatovic vs Ruzic predsednickim izborima. Pa ti vidi...
katamaran Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 U Blues Brothers sabanskoj ekipi predvodjenoj Bikom i Odalovicem, uz Djuru Mutavog, su uglavnom bivse igracke legende - od Moce, preko Soskica, do najnapaljenijeg - Sava. Oko njih se motao i uzdrzani Petric. (Nisam siguran, cini mi se da sam video i Vladicu Kovacevica s te strane.) Zar nije Zekina ekipa mlatarala sa njegovim ovlascenjem?
Nebojsa Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 hm, meni se cini da sam matorog, svog skupljenog, video da sedi jako blizu djure. moguce je da sam pogresio...
katamaran Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Mislim da je on jedno od ona 4 ovlascenja kod Zeke. Zato mi je i bilo cudno jer ga pljuje po novinama a ovamo mu daje ovlascenje.
Muwan Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Glas razuma! Cek beowle, kako Zekin sofer na Bjekovicevoj strani? Nemam pojma ali bio mu je među najagilnijim i najagresivnijim galamdžijama. Šoškićevo punomoćje je u Zecovom šeširu, ne u Bikovom. Kod Bika su Vukadinović (Metalac) i još jedan iz kluba Privrednik. Što neko reče, bilo bi najbolje da su povadili utoke i međusobno se izrokali do poslednjeg (npr. Petrića koji bi onda izašao sam odande kao Steve Buscemi u Reservoir Dogs). Sve u svemu, ništa što nismo očekivali a pride smo dobili transparentnu zabavu i vrhunski bal vampira. Jedino što me je ubedačilo, i to onako baš solidno, je angažman Moce Vukotića u jednoj od te dve bande.
MiddleClass Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Djurati! Kakva crna punomocja jel to nisu smjeli da se pojave?
John Coltrane Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 otkud Jon Stewart na skupstini? Isti :D A ko je doticni?
ZokiAsov Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Ono ‚‚djuro je l znas ti da brojis do 31‚‚ , je bilo surovo...
Kreator Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 (edited) Braćo, danas je bio jedan od naših praznika koji se slavio na našem stadionu. U to ime živeli, i da nam se vrate ona srećna vremena: Edited May 25, 2016 by BlackGeorge
El Patron Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Pregovori u Lisabonu: Benfika Živkoviću nudi ugovor do 2020, otac traži 5.000.000 za potpis http://www.mozzartsport.com/vesti/pregovori-u-lisabonu-benfika-zivkovicu-nudi-ugovor-do-2020-otac-trazi-5-000-000-za-potpis/136514
Recommended Posts