Azdaja Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 A pa evo dok su babirlo i tuta na poštedi ima prostora da se bumbarmar stavi na cf a krasa ili žile na njegovo mesto. Igramo false 9 Kiza pušta brkove i preuzima španski nacionalni tim posle osvojene LE. Šalu na stranu, ne znam šta će nam Krasa, jedino što nam je klupa kakva jeste tanka, a opet je tu najviše igrača. Trujic, Ninković :/ , Grbić :D Mada kad žile zapali eto mesta
Geo Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 a trujić će da spava na klupi? ma da, zašto kupovati/pozajmiti centarfora kada možeš još jedno krilo koje nam je apsolutno neophodno...sad još da kupimo i trećeg desnog beka pa da se kompletiramo.Ja ovo iz situacije, dan pred kraj prelaznog roka "daj sta das, samo da ima kvalitet"... Steta sto nismo imali slicnog igraca i protiv Batea... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока
Kreator Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) Za beka se sada spominje neki Nikola Leković koji igra(o) za Poljsku Lehiu, a za zadnjeg veznog opet Branislav Jovanović iz Izraelskog Hapoela. by the way, lekovića (koji je bio u školi partizana) uopšte nema na spisku fudbalera: http://www.lechia.pl/l_english/index.php?typ=zawodnik&id=0 znači realno je da dođe, mi takve volimo...bez kluba. Edited August 30, 2015 by BlackGeorge
Muwan Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 A mozda ce prodati zivkovica ili abua Živković ide u januaru 100% tako da će zatrebati neki Krasić da to pokrije. Na stranu to što sam prilično siguran da će dotičnog u svim utakmicama koje bude odigrao stoleti bojko da potrči a kamoli da nešto uradi na terenu.
Azdaja Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Pazi scenario Fener mu i dalje plaća 2 milke po sezoni, a on u BG spreman za bamboleo. Pričao mi je neko da ga je Lane iskvario, opasno cirkaju kad god su zajedno, a i kad su sami. Imaće kapiten što god da mu kaže za to!
Goranz Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Brine to što je ostao samo dan do isteka prelaznog roka a mi još nismo vratili Aksentijevića... izgleda da polako ipak gubimo kredibilitet.
gone fishing Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Čelnici crno-belih užurbano traže pojačanja u finišu prelaznog roka, a najbliži dolasku su levi bek Leković, koji igra za poljsku Lekiju iz Gdanjska, zadnji vezni Jovanović iz izraelskog Hapoel Akoa i kao najveće pojačanje napadač Dević, član ruskog Rubina. - Odmakli su pregovori sa Nikolom Lekovićem, Markom Devićem i Branislavom Jovanovićem. Sva trojica su naše velike želje i očekujemo da će tokom sutrašnjeg dana sve da se zna - rekao je za Informer Miloš Vazura. Što se tiče pregovara sa Milošem Krasićem i Slobodanom Rajkovićem, tu nije sve tako blizu kao što se mislilo poslednjih dana. - Tačno je da hoćemo Krasića, ali nije to još tako blizu. Nadamo se da ćemo se, ipak, dogovoriti. Što se tiče Rajkovića, on hoće u neki veći klub od Partizana - kaže Vazura. Direktor crno-belih je demantovao da će klub, ako dovede novog štopera, raskinuti pozajmicu sa Brazilcem Fabrisiom. - da li će uopšte neko doći do kraja prelaznog roka ili će u utorak vučela izjaviti kako još juri za ozbiljnim slobodnim igračima ^_^
Kreator Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Devic da, Krasic NE! Devic, Lekovic i Jovanovic + OBAVEZNO jos jedan ofanzivni vezni i stoper.
Geo Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Devic da, Krasic NE! Devic, Lekovic i Jovanovic + OBAVEZNO jos jedan ofanzivni vezni i stoper. Daj stavi jos i golmana da bude puna prikolica,gad vec idemo na kvantas zadnji dan prelaznog roka... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока
Kreator Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Daj stavi jos i golmana da bude puna prikolica,gad vec idemo na kvantas zadnji dan prelaznog roka... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока nisam im ja kriv sto spavaju mesec dana i prave se ludi gde su im rupe. te rupe će ih koštati 0 bodova u evropi, a mogu lako i bez titule da ostanu ako ne dovedu pojačanja. ma neće ni dovesti nikoga. samo pričaju nešto dok ne dođe 1.septembar a onda će javiti slavodobitno da se babović oporavio od povrede i da je petrović sa uspehom završio kurs kod roberta karlosa. možda eventualno par "kosovića" i to je to.. nego šta je sa grbićem? on bi mogao nešto da pomogne u napadu u rotaciji od 16-17 fudbalera.
Geo Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Po meni je mogao , ali to opet povlaci ugrozavanje medzikovog mesta (ako bi Andrija presao u sredinu) Послато са D6683 уз помоћ Тапатока
Kreator Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) evo jovanović je stigao: http://www.mozzartsport.com/vesti/gotov-posao-jovanovic-je-partizanov-do-2017/114313 naravno da nema nikakav ugovor sa hapoelom - slobodan igrač. sada je već zabrinjavajuće što i takve igrače (slobodne) teško dovodimo. plus što je sumnjivog kvaliteta, u vrh glave kao jevtović, mada sumnjam. kod nas se nije nešto naigrao. pa mi smo beše kupili i kosovića koji za sada ni ne igra?....pa da, to je taj (ne)kvalitet. Edited August 30, 2015 by BlackGeorge
theanswer Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Bolji je od Jevtovića ali sigurno nije igrač koji pravi razliku
Plava Spilja Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Jovanovic se u prvom mandatu nije naigrao zbog velike konkurencije koju su cinili Fejsa i Petrovic, koliko me pamcenje sluzi. Ima dobar sut i jak je u duelu, toga se sjecam...
Recommended Posts