Geo Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Ko je Mihajlović iz Rada? P.s. Slovenac daje prvenac(u protivnicku mrezu) 100% Послато са D6683 уз помоћ Тапатока
ZokiAsov Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Tonci jebac, novi levi bek. Kako i prilici domobranskom klubu.
Krampa Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 ovaj izgleda kao zesci mentol. mogao bi mu neko smrskati noge zbog tih tetovaza na kolenima
tangodelta Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Tonći aka Kapula je teški kreten i osrednji bek. Kod nas je dobio papire, nije mu produžen ugovor.
Lezilebovich Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 kaže prijatelj bugarin da nije loš, grize, srčan je , ovo-ono. i navijači ga vole. naravno, nije super kvalitetan, ali je OK.
parmezzzan Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Al bas danas da se pojavi ova vest kad nesretni Petrovic treba da krpi sopstvene rupe po odbrani...
Lezilebovich Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 misliš da smo pod naletom bočnih udara ?
Kreator Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Al bas danas da se pojavi ova vest kad nesretni Petrovic treba da krpi sopstvene rupe po odbrani... Pa jebiga, ako cemo iskreno njemu je svejedno. On ne zna pa ne zna. Mislim da ovakve vesti ne uticu na njegov doprinos igri koji je bio i ostao, nazalost, mizeran. P.s. zavidim i tebi i svima ostalima koji cete biti na utakmici. :(
tangodelta Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 kaže prijatelj bugarin da nije loš, grize, srčan je , ovo-ono. i navijači ga vole. naravno, nije super kvalitetan, ali je OK. Iz perspektive bugarske lige, moguće i da nije loš. Ipak, treba imati u vidu da je to liga 2 nivoa ispod HNLa i 1 nivo ispod JSLa. Verujem da ga navijači vole, redovno tuče selfije ispod tribine i objavljuje na instagramu.
parmezzzan Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Meni ne bi bilo svejedno da na dan utakmice citam kako ce doci neki drugi lik da igra LS - LE umesto mene koji sam to izborio kroz kvalifikacije. Vrlo moguce da su bocni udari posto u zadnje vreme Bozinova prozivaju da je derpe, pustaju Artiljera na rts i da ne nabrajam dalje. Ako su ovi iz kluba dozvolili da tek tako kruzi prica o transferu onda su stvarno idioti. Mada, mozda ga to i motivise, ko zna.
Muwan Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Al bas danas da se pojavi ova vest kad nesretni Petrovic treba da krpi sopstvene rupe po odbrani... Zašto bi to uticalo na Petrovića, njega ni Roberto Carlos iz najboljih dana ne bi mogao da istisne iz Partizanove prve postave.
ZokiAsov Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Ako nije prilicno glup Petrovic kapira da mu uveliko traze zamenu, ona prica sa Lomarom i to... Ne verujem da ce ova prica sa hrvatom da posebno utice na njega.
Mark Rothko Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Iz perspektive bugarske lige, moguće i da nije loš. Ipak, treba imati u vidu da je to liga 2 nivoa ispod HNLa i 1 nivo ispod JSLa. Verujem da ga navijači vole, redovno tuče selfije ispod tribine i objavljuje na instagramu. To. Sad nam najviše treba novi Djani. Ima da gore i Beograd i Split.
Recommended Posts