Kreator Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 iako su nam šane negde oko 30% ja verujem da ćemo nekako proći. verujem u neku neočekivanu silu koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar :) ode racio dođavola, jbga :)
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) Ono kad imaš stamotno kratku klupu a i ono što je na njoj je neupotrebljivo. I onda mi pričamo o realnim šansama da se ovo prodje...bandalovski, lukić, ilić, šaponjić nisu baš sramotni ne znam šta da mislim o sutra. bate nije skup vanzemaljaca, mislim, da ako ovi naši odigraju 10% bolje na pojedinačnom nivou, sa više trčanja, čvrstini u duelima, koncentraciji imali bi čemu da se nadamo. bate je imao igrača više 45 minuta i dali su gol iz našeg kiksa. nije to bila neka wooow igra. ako sutra bude 11 na 11, zašto da ne sve je u rukama(nogama) ovih naših paraplegičara, što i dalje ne znači da bate nije favorit za ulazak u lš. Edited August 25, 2015 by kud u maglu Simoviću
Muwan Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Pa to je ono: nemaš nikakvih šansi - iskoristi ih.
ZokiAsov Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nismo imali sanse ni protiv Njukasla, Anderlehta... polako braco. Najsladje se smeje onaj ko se smeje slatko.
Kreator Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) bandalovski, lukić, ilić, šaponjić nisu baš sramotni ne znam šta da mislim o sutra. bate nije skup vanzemaljaca, mislim, da ako ovi naši odigraju 10% bolje na pojedinačnom nivou, sa više trčanja, čvrstini u duelima, koncentraciji imali bi čemu da se nadamo. bate je imao igrača više 45 minuta i dali su gol iz našeg kiksa. nije to bila neka wooow igra. ako sutra bude 11 na 11, zašto da ne sve je u rukama(nogama) ovih naših paraplegičara, što i dalje ne znači da bate nije favorit za ulazak u lš. da, ovo boldovano se nekako brzo zaboravilo. a imali smo i mi šansu pet minuta pre nego što smo primili gol, da povedemo. i da, tačno je da nisu neki veliki fudbalski znalci, samo su kompaktni, složni, igraju kao tim. to je, uz veliku borbenost, njihova jedina prednost. naša je u pojedinačnom kvalitetu fudbalera za koje se stvarno nadam da će nekako odneti prevagu. naša šansa: brzanci trujić, lukić, abubakar i živković. Edited August 25, 2015 by BlackGeorge
*edited by mod Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 da, ovo boldovano se nekako brzo zaboravilo. a imali smo i mi šansu pet minuta pre nego što smo primili gol, da povedemo. Bas tako. Radije bih da jurimo 0-1 na JNA nego li da u Belorusiji branimo hipotetickih 1-0 iz Beograda u mecu u kom smo imali igraca vise dobrih 50 minuta.
MiddleClass Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 imamo pravo valjda da se nadamo nekoj bajci, majku mu.. Bajka je proci BATE?! Jbt, da sam ja ovo napisao kukali bi moderaciji da patkometrisem...
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 bate će igrati čvrsto, u sredini na granici faula, plitko bez prevelikih odvajanja linija i sa mnogo trčanja. tu možemo samo da pariramo podjednakom čvrstinom u duelu i za trunku više trčanja. nadam se da ćemo uspeti da ih bušimo po strani tu smo u prednosti. koncentracija u realizaciji, za razliku od prvog meča. i to je to.
Kreator Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 da li neko zna koliko bi mogla da košta pozajmica medojevića iz ajntrahta? ne bi bio loše rešenje da se pokrije to mesto zadnjeg veznog, pored jevtovića.
Milosh76 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 BATE ce igrati agresivno i tuci ce vas prvih 15 min, dok sudija je stvori kriterijum i dok vas ne prodje euforija i zelja za brzim golom. Posle tih stihijskih napada u prvih 15ak minuta sledi jalova inicijativa i opasne kontre BATE-a. Gol cete dati sredinom drugog, a posle produzetka i penala... to je vec lutrija, tu je sve moguce! Srecno veceras!
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 (edited) po hotsportu medžik ide ispred odbrambene linije, a kapiten ispred njega živković-vulićević-balažic-fabrisio-petrović-babović-brašanac-ilić-živković-abubakar-božinov(šaponjić) mijaljević on bate nema pobedu na 12 poslednjih eu gostovanja, nikad nije ispao u plej ofu mijaljević off Edited August 26, 2015 by kud u maglu Simoviću
MiddleClass Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Babovic zadnji vezni? Meni ovo izgleda odlicno!
Recommended Posts