MiddleClass Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Sa Pintara nagovorila Brandaa da ne ide u Prtzn!
Azdaja Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Meni je samo zao sto ce ova tri klinca zbog kojeg vredi gledati fk partizan otici. (saponja, zile i panta) Neka barem izmole da ostanu jos jednu sezonu eto tek tako da se izigraju. :(
Ted Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 sledece godine u ovo vreme bice kuknjava sto Smiljanic odlazi jer su mu kao alternativu nasli nekog jos grdjeg.....za dve godine ce biti kuknjava sto taj grdni odlazi jer.....i tako u svakom slucaju evropski performans Partizana iz ove sezone delovace kao rapsodija i sitan vez u odnosu na ono sto priprema napredna djubrad za predstojeci ciklus.
twisted Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ZNači stiže pojačanje na poziciji splavara... Lepo... nemoj da se vređamo
Ted Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) šta fali Loli, čovek nije igrao dve godine, uželeo se, ima da grize. dobro, nije prošao probu u Ujpeštu, al mnogi velikani i legende nisu, pa šta. inače se piše da nam je ponuđen Božinov, al mi hoćemo bolje. ipak to nije jedan nivo Kojića, Fofane, Vašingtona, Perića, Markovskog, Vukelje. samo najbolje za Partizan. za cenu ne pitamo, a ako je ima odmah odustajemo. Božinov ima taj kvalitet da je slobodan, ali ipak je on iskustvo sticao po nekim Italijama i Engleskama. nema on taj JSL instinskt jednog Spalevića ili virtuoznost Radeta Veljovića nama treba neko ko hoće po svaku cenu kod nas, od malena je maštao o tome, pride mora da bude ekstra klasa a da ne košta, za platu da ne pita i da ga se može prodati posle šest meseci. ili još ranije, malo investicionom fondu, koji procenat ćaletu, tetki i strini, sitna naknada menadžeru, da ne budemo stipse, a sve te stotine evra koje preostanu kad se svi namire da idu isključivo klubu. Edited June 10, 2015 by Ted
Ted Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 video sam Vazurinu sliku u novinama....uvek loše deluje
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 zato ja od kad ne izlazi partizanov vjesnik ne čitam novine -_-
Ted Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 a jbg. Simoviću, iskaču aždahe gde god se okreneš....novine, net
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ja moram da priznam jedva čekam da počne sezona, bez obzira na svinjara, vezuru, lolaru i ekipu :(
Ted Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 naravno da mi skotovi neće ogaditi praćenje Partizana, ali priznajem da mi je naporan i površan vizuelni kontakt sa tim likovima.....da ne pričam o nevolji sa čitanjem njihovih stavova i ideja.
porucnik vasic Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ja moram da priznam jedva čekam da počne sezona, bez obzira na svinjara, vezuru, lolaru i ekipu :( Осоколило те Толето.
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 nisam se plašio za toleto. gledao sam vas često i video koliki ste raspad.
Кристофер Лумумбо Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 najvise me raduje sto sale ostaje u partizanu i sto ce nastaviti da mentorise medjika babu, clana idealne petorke prvenstva i najboljeg veznog igraca lige (po misljenju kolega koji su glasali za njega). ocekujem da medjik babo eksplodira na evropkskoj sceni.
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 najvise me raduje sto sale ostaje u partizanu i sto ce nastaviti da mentorise medjika babu, clana idealne petorke prvenstva i najboljeg veznog igraca lige (po misljenju kolega koji su glasali za njega). ocekujem da medjik babo eksplodira na evropkskoj sceni.takoe
Recommended Posts