Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Ово је највјероватније патка. Џонију се дугује/дуговало 35.000 Ову мјеницу је повукао неко коме дугују 150.000

Nisam siguran, Tesla je presedeo celu sezonu, a nije primao platu, plus su mu dugovali i od šampionske sezone. Nebitno, siguran sam da ima još dosta onih kojima moramo da isplatimo novac. Zimus smo potpisali 84 reprograma kako bi prošli prvo skreniranje UEFA.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Da, zaista, na šta je otišlo 3 miliona kada klub duguje 40 miliona evra. Inače, od ta tri miliona trećina je otišla Jagodini i Stojadinoviću kao posredniku. Niti je Maccabi TA sve isplatio.

Meni je fantastična činjenica koliko se ovde ljudi prave blesavi. Klub duguje desetine miliona, od čega se nekoliko miliona duguje bivšim i sadašnjim igračima, menadžerima, zaposlenima u klubu, klubovima za transfere. I onda dođe neko i pita zašto smo u blokadi. U blokadi smo, jer dugujemo 40 miliona evra.

Na sve to imam utisak da bi bili najsrećniji kada bi propali, samo kako bi mogli da kažu da su u pravu. Iskreno, serem se u takve navijače.

A da. Dug je smanjen sa xy na yx. I Srđan je najveći problem srpskog fudbala. Sušta suprotnost altruista koji ni kafu nisu popili na račun kluba.

jel vredi stvarno nesto il ga adza gura da se vadi iz bule?

Nisam ga gledao dugo, ta generacija nikada nije puno obećavala, a on je oduvek bio glavni u timu. Gledao sam ga tada dva puta, nije mi se svideo, mada mi kaže drugar koji prati mlađe kategorije da je jesenas igrao odlično i da je glavni igrač tima omladinaca.

Da, zaista, na šta je otišlo 3 miliona kada klub duguje 40 miliona evra. Inače, od ta tri miliona trećina je otišla Jagodini i Stojadinoviću kao posredniku. Niti je Maccabi TA sve isplatio.

Meni je fantastična činjenica koliko se ovde ljudi prave blesavi. Klub duguje desetine miliona, od čega se nekoliko miliona duguje bivšim i sadašnjim igračima, menadžerima, zaposlenima u klubu, klubovima za transfere. I onda dođe neko i pita zašto smo u blokadi. U blokadi smo, jer dugujemo 40 miliona evra.

Na sve to imam utisak da bi bili najsrećniji kada bi propali, samo kako bi mogli da kažu da su u pravu. Iskreno, serem se u takve navijače.

hehehe

da duguje se 40+ miliona i da zvezda je rupa bez dna

ali cemu onda nebulozne izjave terzica kako ce sacuvati tim i pokriti sve rupe sa eventualno jednim transferom?

ode veci deo tog transfera a zvezda je vec posle 10tak dana u blokadi

a naravno da su najbolji oni navijaci koji slepo veruju u reci rukovodstva

Edited by teacher

Nisam siguran, Tesla je presedeo celu sezonu, a nije primao platu, plus su mu dugovali i od šampionske sezone. Nebitno, siguran sam da ima još dosta onih kojima moramo da isplatimo novac. Zimus smo potpisali 84 reprograma kako bi prošli prvo skreniranje UEFA.

Ма то да пролазимо на Божју вересију је јасно.

Ипак Новости су преправиле вијест о блокади. http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:587088-Racun-Zvezde-ponovo-u-blokadi

Jagodina jos uvek nije nista dobila od transfera Rajkovica.

Bila je to najlepše moguća vest za Badnje veče. Mnogo nas je obradovala. Zvezda nam u ovom trenutku duguje 276.000 evra od transfera Rajkovića, a očekujemo posle toga dve rate od po 150.000 evra. Ali one stižu naknadno na naplatu, tako da to ne računamo kao dug. Što se duga tiče, mi smo pustili menicu i po automatizmu očekujemo novac - rekao je Milanović i dodao da srpski klubovi, a samim tim i domaći fudbal, žive od ovako velikih transfera.

Vest od pre 7 dana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...