Jump to content
IGNORED

Mad Max: Fury Road (2015)

reg

Recommended Posts

Posted

Mozda tebi al ti nemas pojma o filmovima.

Mozda i nemam, ali se ovde radi o necemu sto vazi za film, ljubavne romane, Garfilda... Postovanje internih pravila i logike univerzuma kojeg je stvorio autor.

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

34

• Hippie

17

• 3opge

13

• Sludge Factory

9

Posted

Znaci, po tvom laickom misljenju, rupe u plotu ne mogu da postoje, u slucaju med meksa, garfilda i ljubavnih romana? Sve je uvek 5?

Posted

Kako to degradira zene?

Jedva cekam da cujem objasnjenje.

Rasplodne prezasticene lepotice + malo hipi keva koje znaju samo da gaje cvece i nemaju nacin da se izbore sa promenama. Ono, nije da je muski soj prikazan ista manje degradirajuce, al to sve valjda ide u tu luadcku apokalipticku pricu.

Posted

Uf. Pa bolje reci da nisi gledao film :(

Posted

Cek bre..film ne propagira da mlade ribe valja drzati zatocene kako bi sluzile rasplodu..a i one keve su se sa sjajnom kolicinom petlje suprotstavile bed gajsima.

Ne vidim degradaciju, cak sta vise ovo je na neki nacin promocija zenskih prava i borbe za jednakost.

Posted

Bed gajsi napravili celu industrijsku naciju a keve se lomataju sa bajksovima po pustinji i mame zalutale putnike golim ribama. Great success!

Posted

Rasplodne prezasticene lepotice + malo hipi keva koje znaju samo da gaje cvece i nemaju nacin da se izbore sa promenama. Ono, nije da je muski soj prikazan ista manje degradirajuce, al to sve valjda ide u tu luadcku apokalipticku pricu.

Bed gajsi napravili celu industrijsku naciju a keve se lomataju sa bajksovima po pustinji i mame zalutale putnike golim ribama. Great success!

https://www.youtube.com/watch?v=ZK1HlsISs78

Posted

Sedi jes gledo pobesnelog?

Posted

kapiram ove nedelje 2. put

prebio. najjači mi debeli gradonačelnik naftograda

Posted

Odgledah i ja jutros. Glupo je sto sam prvo citao ovaj topik, mada sam se zato i odlucio da pogledam film. Prijatno iznenadjenje. Odlicna atmosfera postapokalipticnog sveta, u kome je nama poznata civilizacija, otisla na duzi(vecni) odmor. 

Posted

odgledao pre nekoliko dana - jebeno, nesuvislo, sranje na kub; đorđo miler je mator i treba da uživa u penziji, a ne da bruka franšizu...

Posted (edited)

Znaci, po tvom laickom misljenju, rupe u plotu ne mogu da postoje, u slucaju med meksa, garfilda i ljubavnih romana? Sve je uvek 5?

procitah ponovo ono sto sam napisao, i ne kapiram kako si uspeo da "u poredjenju sa" protumacis na ovaj nacin. jedino ako si utripovao da tvrdim kako autori ljubavnih romana i Garfilda bez izuzetka postuju logicka pravila stvorenih univerzuma, pa si tu ubacio i Pobesnelog Maksa?

objasni, ne bilo ti tesko. desavalo se da mi na forumima ucitavaju, ali ne pamtim situaciju u kojoj nisam mogao da provalim kako se to desilo.

Edited by Gandalf