Constantin Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Sto se posete tice ja se raspisah pre nedelju, dve ali niko se nije ukljucio sem Legende (koji nije razumeo sta pisem ). Ima da me proganjaš do kraja života zbog onog posta.... Kad si "čačnuo" u školu....
MaErAkLoIJA Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Ima da me proganjaš do kraja života zbog onog posta.... Kad si "čačnuo" u školu.... :misko:
Dali_man Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Ma nema lošo....naši smo ;) http://www.youtube.com/watch?v=Xew9-mhnLjc :P
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Radnički se najmanje pita o terminu u kome će da igra. Pazi, kad vidiš da se pet od osam utakmica igra u 13, ne možeš da kažeš da je Radnički taj koji je kriv što je igrao u tom terminu. Da svi igraju od 17, a Radnički od 13, pa da kažeš da je Radnički kriv. Apsolutno nisi u pravu, Radnicki se najmanje pita o terminu utakmice kad mu je Arena prenosi. Inace ima 2 ponudjena termina tipa 14h i 17h, i onda nasi naravno odaberu onaj od 14h i tako celo prolece i ja vise nikad ne kupim sezonsku i toliko. Ja ne bih voleo Pavlovica da vidim da ide u Surdulicu, jedan od konstantnijih i meni omiljenijih igraca.
W.F.C. Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Sportski direktor Radničkog: General Rastavac ostaje! "Postoji obostrano zadovoljstvo za nastavak saradnje. Nadam se, a i sve govori da general Rastavac ostaje i sledeće sezone na našem Čairu. Mi smo zadovoljni ovim ostvarenim rezultatom, kao i igračkim kadrom. U procesu smo dogovaranja, nadam se uspešnog, sa njima, ali sve to, naravno, zavisi i od finansija. Nastojaćemo da ostanemo prepoznatljivi po igrama koje smo pružili u drugom delu sezone, ali i da rastemo ka ostvarenju novih ciljeva. O njima ćemo govoriti posle zadnjeg kola." O Vozdovcu... "Napišite slobodno da će mi biti duplo zadovoljstvo da ih pobedimo. Treba da se uzme u obzir kakav smo tretman imali, da im se revanširamo za ono kroz šta smo prošli u zadnjoj utakmici prvog dela sezone" - bio je jasan sportski direktor Radničkog Marko Jovanovic.
Dali_man Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Ovaj be Cukaricki bije sve redom u ovu nasu ligu, I Zvezdu, i Partizan... nema tim kog on nije icepio. Oh, wait... :o
Constantin Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ovaj be Cukaricki bije sve redom u ovu nasu ligu, I Zvezdu, i Partizan... nema tim kog on nije icepio. Oh, wait... :o Ma ja sam čuo da nisu sve oČukali... ;)
Dali_man Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Da je srece da ostane Rasta i 2/3 tima pa da se cukamo sa svima, sledece prvenstvo...
W.F.C. Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 A cukanje kolko oces, ima bude 22 kola od jula do decembra, plus par utakmice u kupu...
Constantin Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Kažu Kosan sve bliže Zvezdi...možda Caki sve bliže "nama"...pa čak i bez Borjana, ako ne bude mnogo "došla-otišla" uz "povratnika" Djilasa i još po nekog...u prva 4 smo ;)
Dali_man Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 A cukanje kolko oces, ima bude 22 kola od jula do decembra, plus par utakmice u kupu... Si vid'o cek od 10 milja dinara? To godisnje plate svih igraca kod nas.
W.F.C. Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Si vid'o cek od 10 milja dinara? To godisnje plate svih igraca kod nas. Vido sam...bas razmisljah tad kako para na paru ide.
Recommended Posts