Nemanja Posrbica Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) Naravno, mislio sam na mišiće, snagu, ima on frejm, ali taj frejm treba da se popuni mišićima. Za sada je preslab, Tejara je trenutno za njega Tarzan. Ima 20 godina, bar još 3-4 će mu trebati da dođe do pune snage. Mitrović nije dosegao punu masu koju treba da nosi, a da ne pričam o Jokiću. Njegov najveći problem je to što nije atleta, sve ostalo prilično dobro ume da radi. Edited April 20, 2015 by Nemanja Posrbica
Dr Arslanagić Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 neko ovde nije gledao brad millera u zivotu, cim je ideja o centrima koji sutiraju trojke jos sokantna Или Пеђу Дробњака.
adasevic Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Meni kad kazes centar trojkas, prvo na pamet padne Rik Smits... Izgledao mi ko Zoki Jovanovic sa brcicma, a uy Redzija bio glavni baja u onoj Indijani...
kralj Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Bil Lembir i Arvidas pa ostali Sent from my iPhone using Tapatalk
adasevic Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) Goran Grbovic, legenda Partizana, je o tom nivou cifre pricao na javnom glasilu, u tv emisiji pred brojnim auditorijumom, ako vec zanemarimo ono sto si ti pisao i na koji nivo si mislio Otud se i zapatila informacija da Markus igra za neke neverovatne pare, mada s obzirom na uspehe i bonuse, kada sve sabere na kraju, nece lose proci. :) Posle su valjda tuzili Grbovica za klevetu a on se u sledecoj emisiji pravdao da nije on to tvrdio nego da je tako nacuo... Mocart kaze da MWil zaradjuje oko 350k sa sve bonusima... http://www.mozzartsport.com/vesti/markus-vilijams-za-osam-minuta-zaradio-godisnju-platu-od-350-000-evra-video/103397 Edited April 20, 2015 by adasevic
pbg12345 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 ajoj ljudi. vi mene najahali malo sad? :D umeo je i divac da pripali trojku ali pomenuti miler, gasol, sabonis su sutirali ispod jedne trojke po utakmici, ovde pricamo o decku koji sutira maltene 5 trojki po utakmici antic je isto nesto izmedju, mozda i vise krilni centar, gasol je takodje umeo cesto da igra sa jos jednim centrom na terenu @joe ne pratim nba odavno, ali nemoj da se vredjamo :) sakramento se pratio redovnije od zvezde
adasevic Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) Pa tesko da bi mu Radonja dao da pripali u prosku 5 trojki u Zvezdi. Ipak je igrao u Megi gde je napadacki arsenal glavna stvar, a on jedan od glavnih projekata :) Edited April 20, 2015 by adasevic
Timmy Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Evo nama odgovara Jokic. Pa nek pripali i po 6 trojki ako vec mora :D
kralj Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Pa dobro... Kod Radonje rade davilice, ali pitaću te kad opere Stefa na Ol Staru za 2 godine. Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Pa i da jesam, samo su carice i carevi u Team Dule. :D Па добро мора неко и овакве 'мудрости'да напише. Dule je postao teret, vise uzima nego sto daje i to je krenulo u kontrasmeru prosle sezone. Trebalo je da se povuce sa titulom u KLS. Sto duze ostane, povratak na vrh ce duze da traje. Значи, мислиш да сте фаворити у финалу КЛС?
J.R. Cash Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Meni kad kazes centar trojkas, prvo na pamet padne Rik Smits... Izgledao mi ko Zoki Jovanovic sa brcicma, a uy Redzija bio glavni baja u onoj Indijani... Rik Smits trojkas?
Recommended Posts