Miljenko Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Bah, izgubise Astrosi. Mada, kada ne mozes da sacuvas 4 razlike, protiv small ball tima i ne treba da dobijes. Toronto je na putu, da izbori 5. mec. To mi se vec dopada.
freakns Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 dobismo! ali je bilo povuci potegni... Arrieta nije ovako lose bacao imao jedno 3-4 meseca(sada sam pogledao, covek nije bacio 6 inninga poslednji put 16. juna... tada je isto poslednji put imao 4ER). videlo se od pocetka da je off, i onda se sjebao u cetvrtom inningu. u 32 inninga pre ovog meca, covek je imao ukupno 1 walk. i onda je taj cetvrti inning otvorio sa 2 uzastopna walka. Cardsi su naravno obe ubacili(onaj ground out RBI, qq, pa covek je potpuno omasio loptu...). i onda je jos na 5-2 Heywardu dozvolio 2 run dinger... sreca nasa te je Wacha bio onakav kakav zapravo jeste, odnosno pravi nemac pojma. isamarali ga ovi nasi za sve pare. jos je dobro i prosao... mec na kraju odlucila dva poteza rekao bih. Castrov HR u cetvrtom inningu kada smo se oma sa 1-2 vrnuli na 2-2 i Solerov boom boom Wainwrightu(covek taman usao, kao on je neki kung fu djavo, i prvi pitch, ka boom, fly bitch fly!) na 5-4 kada smo opet pobegli Cardsima na 7-4. ako i veceras bude ovako, odnosno vetrovito vreme, mislim da smo u maloj prednosti jer nasi imaju veci power i samim tim vecu sansu za HR(juce su lopte stvarno letele van Wrigleya lagano). mada Cardinalsima opet startuje Lackey, nama Hammel, pa je tu prednost za Cardinalse... Metsi i Dodgersi, bome ne znam za lineup Dodgersa koliko je precenjen, juce su roknuli 7 komada... problem je samo sto su primili 13 nisam gledao ali mogu samo da zamislim da na sta je to licilo :D Astrosi su papci samo takvi... jebote, sta su oni upropastili
teacher Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 http://m.mlb.com/video/topic/11493214/v522249583/must-c-comeback-royals-late-heroics-set-up-game-5 oko 1:30, jbt Correa šta uradi u danu kad je imao 4/4 i 2HR
freakns Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 pobedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jebem ti da ti jebem... kakav je ovo lud tim, uffff Cardinalsi su zilavi ko niko, ali cepali smo hr iza hr... sulud power u ove dve tekme
Teixeira Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Jedna od nerealnijih izmena koje sam gledao u zivotu, ova sedma u Torontu...
Grandilof Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Navijao sam za Hamelsa, steta njegovi ga upropastise za sve pare.
Strahan Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Cubs vs Mets bi bilo epsko finale divizije. Ja ovo moram da gledam :)
Miljenko Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Price za sada dominira. Bice ovo lepa serija.
Miljenko Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) Izbaksuzirah coveka samo tako. Ili ove Royalse kenja. Verovatno su obe stvari u pitanju. Jedna greska odbrane-preokret. Edited October 17, 2015 by Miljenko
Strahan Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Obe serije 2-0. Cekamo odgovor Toronta i Cubsa.
freakns Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 jebeni uzas.... pocistili smo ove pacere u regularnoj sezoni, i sada izgubili prve dve i to sa Lesterom i Arrietom jebeni Daniel Murphy nas nalupo ko majmune da se vratimo u seriju nocaske Hendricks mora da potuce deGroma... auh :s
Miljenko Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ocekivao sam da ce vas napad lagano izneti drugi mec, kad ono, prevarih se. Da je neko pre All-Stara pomenuo Metse u ozbiljnom playoff kontekstu, rekao bih mu da je ostrasceni navijac(budala ).
Recommended Posts