Marcus Wulffings Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 bilo je prilično toplo na suncu, stene su taman toliko zagrejane baš da se na njih sedne i odmori, jedino je utisak kvario miomiris lagune, šireći aromu pokvarene pileće supe, mmmmmm Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 evo i pogleda na ekipu, snimio sam posle ručka koji mi je prijao Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 oni gusti beli oblaci su najavljivali vetruštinu, jer u tim krajevima stalno nešto duva; kao i svaki put, poduvalo je iz pravca čilea, ko očekuje kišu - neće je videti, na nekim mestima u nor i sur lipezu, kiša nije pala već četiristo godina 400 dina nisu videlu kišu, i ovaj deo bolivije koji je deo pustinje atakame spada u najsuvlja područja na svetu; potrpali smo se u tojote, pobegli što od hladnoće u najavi, što od prašine i nastavili ka laguni colorada Link to comment
MancMellow Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 evo i pogleda na ekipu, snimio sam posle ručka koji mi je prijao pobedničke. u žestokoj konkurenciji Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 pobedničke. u žestokoj konkurenciji ček ček biće još oblačića Link to comment
MancMellow Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 ček ček biće još oblačića nije samo do oblačića, ima ih i jačih na nekim drugim fotkama, ali ovo je realno kao sa neke druge planete, a čak i ovo neko rastinje koje ukazuje na to da nije, samo pojačava utisak. fantastično mi izgleda. Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 trenutno se vozimo po pustinji siloli, koja je deo atakame, i hvala bogu, najsuvlja pustinja u svetu; ovaj pesak i šljunak se hiljadama godina nanosi kao da su ih grabuljali, biće tu i nekoliko stena interesantno oblikovanih Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 nije samo do oblačića, ima ih i jačih na nekim drugim fotkama, ali ovo je realno kao sa neke druge planete, a čak i ovo neko rastinje koje ukazuje na to da nije, samo pojačava utisak. fantastično mi izgleda. imamo tu tri nijanse, sivi šljunak i kamenje plus ta trava, onda je tu i pastelna braon nijansa peska na brdima i oblaci, neko bi pomislio da smo na marsu; zaista neponovljivo Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 zanimljivi oblaci... Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 mali problem sa gumom koja je ispuštala, sve je bilo ok na kraju Link to comment
Recommended Posts