Кристофер Лумумбо Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 pa naravno da je korisno, zato i hoce da proguraju, ali mislim da im ipak nece uspeti da prave takvu sprdnju od lige.
MiddleClass Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: inace, Hrvati, Bosanci. Slovenci...prave novu ligu gde ce ucestovati i timovi iz Austrije, Slovacke, Ceske...sta ce desiti sa aba 2 nemam pojma, ne zna se ko ce igrati. Putuj igumane!
levi Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 1 hour ago, Nikodije said: a ovo sto hoce da ubace b timove zvezde i partizana u kls, ne vidim sta je lose, po meni korisno za oba kluba. https://www.youtube.com/watch?v=_hb2EItHEH4
Djuro Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Subotica opet na košarkaškoj mapi, Spartak ima paklen tim
Filozof manijak Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Poznaješ lično situaciju kad to tvrdiš? U tekstu nigde ne piše ko stoji iza novog Upravnog odbora i finansiranja kluba.
Djuro Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 poznajem. Jaramazovic, bivsi igrac, sam, bez pomoci grada.
theanswer Posted September 10, 2021 Author Posted September 10, 2021 Kao što sam i rekao malo para i za 2 godine možeš od nepostojanja kluba da dodješ do KLS. Uvek se nadje neki "Fer Plej" za fuziju 2
Djuro Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 malo para je relativan pojam. nema tu nikakve kakve pozitivne matematike, ako neko hoce da zaradi nesto. cist gubitak ce biti cela operacija. ali ego.
theanswer Posted September 10, 2021 Author Posted September 10, 2021 Mislim u vezi one priče o juniorima Partizana i Zvezde kako preko reda hoće u KLS
Djuro Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 u pravu si ti sve. ni ja ne opravdavam te precice sa "kupovinama", nemojte me pogresno razumeti. gadi mi se sve to. ovde je jedino pozitivno sto - trenutno - nema politike u svemu ali sam potpuno svestan da ce se pojaviti u nekom momentu. 1
theanswer Posted September 10, 2021 Author Posted September 10, 2021 Jel ima razlike izmedju ovog MKK Spartak i OKK Spartak ili je to isti klub de facto? Pošto je OKK Spartak imao solidne mladje kategorije, u14 su bili najbolji u KSV mada su bili dosta atletičniji od ostalih ekipa, imali su još bar 2 solidne generacije, kadeti u17 su bili drugi.
Papovac Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 socek bio u pirotu prosle godine, nije me impresionirao 1
Recommended Posts