Jump to content

Featured Replies

pa naravno da je korisno, zato i hoce da proguraju, ali mislim da im ipak nece uspeti da prave takvu sprdnju od lige. 

2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

inace, Hrvati, Bosanci. Slovenci...prave novu ligu gde ce ucestovati i timovi iz Austrije, Slovacke, Ceske...sta ce desiti sa aba 2 nemam pojma, ne zna se ko ce igrati. 

Putuj igumane! :fantom:

1 hour ago, Nikodije said:

a ovo sto hoce da ubace b timove zvezde i partizana u kls, ne vidim sta je lose, po meni korisno za oba kluba.

https://www.youtube.com/watch?v=_hb2EItHEH4

• 1 month later...

Još jedna zdrava sportska priča :fantom:

barem nije sns, nije politika.

Poznaješ lično situaciju kad to tvrdiš?

U tekstu nigde ne piše ko stoji iza novog Upravnog odbora i finansiranja kluba.

poznajem.

Jaramazovic, bivsi igrac, sam, bez pomoci grada.

• Author

Kao što sam i rekao malo para i za 2 godine možeš od nepostojanja kluba da dodješ do KLS. Uvek se nadje neki "Fer Plej" za fuziju 

malo para je relativan pojam.

nema tu nikakve kakve pozitivne matematike, ako neko hoce da zaradi nesto. cist gubitak ce biti cela operacija.

ali ego. ;)

• Author

Mislim u vezi one priče o juniorima Partizana i Zvezde kako preko reda hoće u KLS

u pravu si ti sve.

ni ja ne opravdavam te precice sa "kupovinama", nemojte me pogresno razumeti. gadi mi se sve to.

ovde je jedino pozitivno sto - trenutno - nema politike u svemu ali sam potpuno svestan da ce se pojaviti u nekom momentu.

• Author

Jel ima razlike izmedju ovog MKK Spartak i OKK Spartak ili je to isti klub de facto? Pošto je OKK Spartak imao solidne mladje kategorije, u14 su bili najbolji u KSV mada su bili dosta atletičniji od ostalih ekipa, imali su još bar 2 solidne generacije, kadeti u17 su bili drugi. 

de facto je isti, de iure nije.

socek bio u pirotu prosle godine, nije me impresionirao