Jump to content
IGNORED

KLS

theanswer

Recommended Posts

Posted

pa naravno da je korisno, zato i hoce da proguraju, ali mislim da im ipak nece uspeti da prave takvu sprdnju od lige. 

Posted
2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

inace, Hrvati, Bosanci. Slovenci...prave novu ligu gde ce ucestovati i timovi iz Austrije, Slovacke, Ceske...sta ce desiti sa aba 2 nemam pojma, ne zna se ko ce igrati. 

Putuj igumane! :fantom:

• 1 month later...
Posted

Još jedna zdrava sportska priča :fantom:

Posted

Poznaješ lično situaciju kad to tvrdiš?

U tekstu nigde ne piše ko stoji iza novog Upravnog odbora i finansiranja kluba.

Posted

poznajem.

Jaramazovic, bivsi igrac, sam, bez pomoci grada.

Posted

Kao što sam i rekao malo para i za 2 godine možeš od nepostojanja kluba da dodješ do KLS. Uvek se nadje neki "Fer Plej" za fuziju 

• +1 2
Posted

malo para je relativan pojam.

nema tu nikakve kakve pozitivne matematike, ako neko hoce da zaradi nesto. cist gubitak ce biti cela operacija.

ali ego. ;)

Posted

Mislim u vezi one priče o juniorima Partizana i Zvezde kako preko reda hoće u KLS

Posted

u pravu si ti sve.

ni ja ne opravdavam te precice sa "kupovinama", nemojte me pogresno razumeti. gadi mi se sve to.

ovde je jedino pozitivno sto - trenutno - nema politike u svemu ali sam potpuno svestan da ce se pojaviti u nekom momentu.

• +1 1
Posted

Jel ima razlike izmedju ovog MKK Spartak i OKK Spartak ili je to isti klub de facto? Pošto je OKK Spartak imao solidne mladje kategorije, u14 su bili najbolji u KSV mada su bili dosta atletičniji od ostalih ekipa, imali su još bar 2 solidne generacije, kadeti u17 su bili drugi. 

Posted

socek bio u pirotu prosle godine, nije me impresionirao

• +1 1