booyaka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Kakva smradina Janković, dva puta udara po glavi Petruševa, a gnjide od sudija sviraju običan faul i tehničku klupi Mege koji su se s pravom pobunili.
Joe D Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 ovo nisam u zivotu video da se tri igraca jedne ekipe povrede na istom mecu
booyaka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Podseća na vremena pod Duletom Vujoševićem, kad je povreda prednjih ukrštenih ligamenata bila kao dobar dan.
booyaka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Lep uspeh za Megu ove sezone. Nakon drugog domaćeg finala ustoličili su se kao drugi najkvalitetniji tim u Srbiji, posle Crvene Zvezde.Takođe su drugi najuspešniji srpski tim u regionalnom takmičenju. Odlična sezona iza njih.
pbg12345 Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 http://moravainfo.rs/lautaro-lopes-ce-igrati-za-borac-i-naredne-sezone/ prvo poluvreme juce je izgleda prelomilo deluje po prikazanom da bi mogao biti odlican potez, mlad igrac zeljan napredovanja, prelazi iz slovacke lige na visi stepenik, a prosao skolu san lorenca i baskonije, dakle definitivno se ne radi o nekakvom "divljaku", uostalom vidi se da ima tu neku crtu koja odlikuje spanske i posebno argetinske plejeve on i sanadze za borac predstavljaju sasvim ozbiljan bekovski par to je verovatno to sto se tice stranaca, makar na spoljnim pozicijama, eventualno jos neko pod kosem 1
pbg12345 Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 borac solidan s obzirom na sastav stariji curcic veceras mnogo bolji nego na prvoj
J.R. Cash Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Radonja mora da vadi Uskokovica, spustili kadeti ispod 10.
pbg12345 Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 borac sa starijim curcicem ima +2 za 25 min na terenu
J.R. Cash Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 (edited) Stariji su ukanalili utamicu u prvoj cetvrtini. Lautaro je bio bas los. Djordje 05 je ozbiljan mudonja. Mnogo mi je bolje izgledao u KLS nego na kadetskom turniru. Edited June 6, 2021 by J.R. Cash
pbg12345 Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 4 minutes ago, J.R. Cash said: Stariji su ukanalili utamicu u prvoj cetvrtini. Lautaro je bio bas los. Djordje 05 je ozbiljan mudonja. Mnogo mi je bolje izgledao u KLS nego na kadetskom turniru. +1 ja sam nekako dosao i do zakljucka da ima bas meku ruku, iako ovi procenti to ne govore ne znam jbg, verovatno ima i do navijacke perspektive steta malo zbog ove razlike, ali svaka cast malini na svemu ovom
FPLS Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 28 minutes ago, pbg12345 said: borac sa starijim curcicem ima +2 za 25 min na terenu Docim je Zvezda u minusu za 20 minuta sa Simonovicem na parketu protiv polukadetskog tima u mecu koji je dobila 23 razlike. Kakav tip, jos konstantno prikenjava nesto Radanovu i Uskokovicu. Evo ne znam kako cu ga podneti jos jednu sezonu.
pbg12345 Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 meni je od ogavan gledao sam samo petu finala aba i ove dve sa borcem, ne znam, bukvalno se iznerviram kako ga vidim ima tu neku crtu koja mi nikako ne prija, ponasanje kao da je ne znam dzordan licno u prajmu, a ovamo brate medju najgorima na terenu tezak folirant
salerokada Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Finale sreda, petak i eventualno nedelja. Očigledno, na dve dobijene.
Recommended Posts