jiraiya Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 pardon, ispustio sam ime pa sam editovao post, teta je prva žena Ragnara a pod pijacom mislim na Kategat
djili Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 ragnar i family su manje vise istorijske licnosti, vec znamo da se ajvar nije mlad udavio
Sara Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 (edited) ragnar i family su manje vise istorijske licnosti, vec znamo da se ajvar nije mlad udavio da, i kako je ragnar nazalost zavrsio e. zna se i ko je osvetio njegovu smrt, a medju njima je bio i ajvar bez kosti, medjutim ko zna kako/da li ce to biti prikazano u seriji Edited December 8, 2016 by Sara
jiraiya Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 (edited) upravo u tome i jeste poenta, baš zato su trebali ako ništa drugo bar da ispuste te scene iz trejlera, tako bi se bar nedelju dana pitao da li će ostati dosledni nekom već poznatom redosledu dogadjaja a siguran sam i da nije zanemarljiv broj onih koji nisu kopali po netu i guglali pozadinu likova Edited December 8, 2016 by jiraiya
djili Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 jeste malo spojler, ali šta će da pokažu, pejzaže?
Timmy Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Ja nisam video trejler, pa saznah sad :( A i bolje. Bas bi glupo bilo onako da zavrse.
Timmy Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Gde ima da se kupi epizoda? Piratebay ne radi nesto...
Timmy Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Radi sa unblockerom. Jedva cekam da vidim sta zenica uradi sa onim macem. Da li ima u sebi krvi majke ratnice ili ce ostati njanjava do kraja. Svakako Go Lagerta Go!
Timmy Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Izadjem do trafike i u povratku se zaglavim u liftu. I umesto da 45 min gledam seriju, ja se smaram u jebenom liftu
mustang Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 (edited) mogao si na mobilnom da gledas? na kom spratu zivis? ja do 4tog uvek idem peske osim ako ne nosim nesto teze Edited December 22, 2016 by mustang
Timmy Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Bez dometa sam bio. A inace ne koristim lift, na trecem sam. I sad udjem i dodjem do treceg i ne otvori vrata. Na kraju sam malo i panicio, nigde nikog jbte.
Timmy Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Pih. Dzaba nade za girls fight. Ostade ova sisa do kraja. U trenutku mi bi zao sto je onako zavrsila, ali to je neka kosmiscka pravda.
Miralem Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Izadjem do trafike i u povratku se zaglavim u liftu. I umesto da 45 min gledam seriju, ja se smaram u jebenom liftu moro si da pritisnes dugme. npr ako ides na treci onda dugme sa brojem 3.
Recommended Posts