Jump to content
IGNORED

The Vikings

Geo

Recommended Posts

Posted

pardon, ispustio sam ime pa sam editovao post, teta je prva žena Ragnara  a pod pijacom mislim na Kategat

Posted

ragnar i family su manje vise istorijske licnosti, vec znamo da se ajvar nije mlad udavio

Posted (edited)

ragnar i family su manje vise istorijske licnosti, vec znamo da se ajvar nije mlad udavio

da, i kako je ragnar nazalost zavrsio

e. zna se i ko je osvetio njegovu smrt, a medju njima je bio i ajvar bez kosti, medjutim ko zna kako/da li ce to biti prikazano u seriji

Edited by Sara
Posted (edited)

upravo u tome i jeste poenta, baš zato su trebali ako ništa drugo bar da ispuste te scene iz trejlera, tako bi se bar nedelju dana pitao da li će ostati dosledni nekom već poznatom redosledu dogadjaja a siguran sam i da nije zanemarljiv broj onih koji nisu kopali po netu i guglali pozadinu likova 

Edited by jiraiya
Posted

jeste malo spojler, ali šta će da pokažu, pejzaže?

Posted

Ja nisam video trejler, pa saznah sad :( A i bolje. Bas bi glupo bilo onako da zavrse.

• 2 weeks later...
Posted

Gde ima da se kupi epizoda? Piratebay ne radi nesto...

Posted

Radi sa unblockerom. Jedva cekam da vidim sta zenica uradi sa onim macem. Da li ima u sebi krvi majke ratnice ili ce ostati njanjava do kraja. Svakako Go Lagerta Go!

Posted

Izadjem do trafike i u povratku se zaglavim u liftu. I umesto da 45 min gledam seriju, ja se smaram u jebenom liftu

Posted (edited)

mogao si na mobilnom da gledas?

na kom spratu zivis? ja do 4tog uvek idem peske osim ako ne nosim nesto teze

Edited by mustang
Posted

Bez dometa sam bio. A inace ne koristim lift, na trecem sam. I sad udjem i dodjem do treceg i ne otvori vrata. Na kraju sam malo i panicio, nigde nikog jbte.

Posted

Pih. Dzaba nade za girls fight. Ostade ova sisa do kraja. U trenutku mi bi zao sto je onako zavrsila, ali to je neka kosmiscka pravda.

Posted

Izadjem do trafike i u povratku se zaglavim u liftu. I umesto da 45 min gledam seriju, ja se smaram u jebenom liftu

moro si da pritisnes dugme. npr ako ides na treci onda dugme sa brojem 3.