December 8, 20168 yr pardon, ispustio sam ime pa sam editovao post, teta je prva žena Ragnara a pod pijacom mislim na Kategat
December 8, 20168 yr ragnar i family su manje vise istorijske licnosti, vec znamo da se ajvar nije mlad udavio
December 8, 20168 yr ragnar i family su manje vise istorijske licnosti, vec znamo da se ajvar nije mlad udavio da, i kako je ragnar nazalost zavrsio e. zna se i ko je osvetio njegovu smrt, a medju njima je bio i ajvar bez kosti, medjutim ko zna kako/da li ce to biti prikazano u seriji Edited December 8, 20168 yr by Sara
December 8, 20168 yr upravo u tome i jeste poenta, baš zato su trebali ako ništa drugo bar da ispuste te scene iz trejlera, tako bi se bar nedelju dana pitao da li će ostati dosledni nekom već poznatom redosledu dogadjaja a siguran sam i da nije zanemarljiv broj onih koji nisu kopali po netu i guglali pozadinu likova Edited December 8, 20168 yr by jiraiya
December 9, 20168 yr Ja nisam video trejler, pa saznah sad :( A i bolje. Bas bi glupo bilo onako da zavrse.
December 22, 20168 yr Radi sa unblockerom. Jedva cekam da vidim sta zenica uradi sa onim macem. Da li ima u sebi krvi majke ratnice ili ce ostati njanjava do kraja. Svakako Go Lagerta Go!
December 22, 20168 yr Izadjem do trafike i u povratku se zaglavim u liftu. I umesto da 45 min gledam seriju, ja se smaram u jebenom liftu
December 22, 20168 yr mogao si na mobilnom da gledas? na kom spratu zivis? ja do 4tog uvek idem peske osim ako ne nosim nesto teze Edited December 22, 20168 yr by mustang
December 22, 20168 yr Bez dometa sam bio. A inace ne koristim lift, na trecem sam. I sad udjem i dodjem do treceg i ne otvori vrata. Na kraju sam malo i panicio, nigde nikog jbte.
December 23, 20168 yr Pih. Dzaba nade za girls fight. Ostade ova sisa do kraja. U trenutku mi bi zao sto je onako zavrsila, ali to je neka kosmiscka pravda.
December 23, 20168 yr Izadjem do trafike i u povratku se zaglavim u liftu. I umesto da 45 min gledam seriju, ja se smaram u jebenom liftu moro si da pritisnes dugme. npr ako ides na treci onda dugme sa brojem 3.