Jump to content

The Vikings

Featured Replies

• 4 weeks later...
  • Replies 402
  • Views 38.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Spirio sam sve za dva dana. SPOJLERI Jebem li ga, nisam nešto oduševljen, Ajvarova smrt poprilično wtf sa obzirom da se na kraju "uprpao", to mi nije jasno, cela gradnja tog neustrašivog bogovskog li

history najavljuje s04e10 za sledecu sredu. ne kapiram samo dal ce da puste samo tu epizodu il se serija generalno nastavlja od tada...

https://youtu.be/G3DwTh_aPKw

Moram da kazem da ni na jednu sezonu nisam bio nalozen kao na ovu(tacnije drugu polovinu cetvrte sezone) i jedva cekam sledeci cetvrtak, nadam se da me nece sezona razocarati.Ocekujem da za klasu bude bolja od prethodne dve tj trecu i prvu polovinu cetvrte.

Zapravo kad bolje razmislim nijednoj seriji se ove godine nisam radovao kao sto je sada slucaj sa Vikinzima.

i sta bi na kraju, kolko ce epizoda da puste?

Zar nije na redu S3E11, kakvi sad 4/10?

Sent from my Nexus 6P

Sezona 4, epizoda 11

Zar nije na redu S3E11, kakvi sad 4/10?

Sent from my Nexus 6P

Prespavao si ti celu godinu, vidim ja. :D

Treca sezona je bila prosle godine.

Da jbt. Toliko sam brzo spžio sve da je ostavilo tragove :)

Sent from my Nexus 6P

podeljena je 4 sezona na dva dela, ja sam mislio da je to kraj ali vidim da su je obnovili i za 5 sezonu i ponovo još 20 epizoda 

40 ukupno?

ako misliš na 4 i 5 skupa onda da, tako bi trebalo 

gledala...nije mi dobro koliko mi se svidja :)

Jesste pogledali nove epizode? Da ne komentarisem desavanja, a imam potrebu :)

ja jesam

braturda ragnar

iskopao čovek zakopano blago i na kraju skupio flotu od čitava 3 broda :D a jbg tako je to kad se zameriš bogovima :fantom:

inače, nije mi jasno što su u onom trejleru pokazali ovog bogalja kako se mlati(gde već, ne znam) sad znamo da se nije udavio, u suprotnom bi strepili :fantom:  ili možda ne

i ne samo to, baš je očigledno da će teta Lagerta sad napasti ovu pijacu

Edited by jiraiya