Jump to content
IGNORED

The Vikings

Geo

Recommended Posts

Posted

Grga pade, Grga ne ustade  :cry:

Ne zanima me u sta je verovao na kraju, sada pije medovinu u Valhali i ko kaze suprotno da se banuje!

Posted

Ja mislim da ce se fokusirati na Bjorna kao glavnog lika, da ce on da nosi seriju. Ajvar ce imati svoj krvavi pir u Engleskoj i tamo ce da zagine, ovi ostali od brace su mi nekako tunjavi, jedino Bjorn deluje kao faca koja bi mogla da bude i posle Ragnara Ragnar.

i ja se nadam da ce ubuduce da krene u tom (Bjorn) smeru

Posted

Bjorn je najiskusniji u borbi i fizicki najjaci od brace, ali je pomalo tupav i donosi lose odluke. Ivar je surov i nepredvidiv, besan zbog svoje obogaljenosti. Ali je buducnost vec nagovestena, kada ga mali Alfred pobedi u sahu.

u svakom slucaju sledi krvopolice - great heathen army!

Ironicno, ali Rolov ce potomak ce osvojiti celu Englesku, ne Ragnarov  :)

Posted

Jel moze molba da se okanete istorijskih cinjenica koje nas cekaju u nastavku serije. Hvala :)

• 2 weeks later...
Posted

Bjorn nije lep kao Ragnar ali je opaka faca ^_^

Kazem ja, Bjorn je pravi kandidat za Ragnara posle Ragnara, jos onomad kad se sa medvedom rvao! :)

Nego, jel' to Lagerta muvala Ubea kad nu rece da je isti Ragnar iz mladjih dana (pre onog pokusaja njega i brata mu da je ubiju), ili sam previce ucit'o?

Posted

Sve je moguće, vidiš da kod njih vladaju užasi promiskuiteta:-D

Posted (edited)

brzo se ovo razvija, u 3 epizode ode Ragnar, Bjorn otišo da se vrati i već se pripremaju za polazak :D da ne znam da su naručili još jednu sezonu od 20 epizoda pomislio bih da je serija ukinuta i da su sad skarabudzili kraj 

Edited by jiraiya
Posted

zasto sam ja istripovao da je pauza posle one epizode kad je ubijen ragnar  :isuse:

Posted

Istorijski, Bjorn je mnogo i dugo harao po Mediteranu. Njega nije ni bilo u Engleskoj sa velikom paganskom armijom, to je bio Ivarov sou. Mes'cini da je to sto Bjorna ubacuju u tu pricu jos jedan znak da ce ubuduce on biti glavni junak umesto pok. Ragnara.

A verujem da je na redu smena generacija, da ce sada u par epizoda da pobiju sve Ragnarove ispisnike (Lagerta, Floki...) i da ce umesto njih doci mlade snage.

Bogu (jednom, vise njih, ili nijednom :p ) hvala, istorijskog materijala ima napretek. Tek smo u drugoj polovini 9. veka, imamo jos 200 godina do Viljema Osvajaca i normanskog osvajanja Engleske. :)

6c0263400af3586769da4807430ac34d.jpg

Posted

Hebala te istorija! 

Ne znam, meni je Bjorn od starta nekako tupav. Mada u ovoj epizode napokon bio pametan. Prvo kad je smrio sve kad se vratio, a drugo kad kresnu najseksiju ribu u seriji :)

A Lagerta pokusava da prezivi, pa i provociranjem malog. Koji se u sekundi primio...A ko ne bi :D
Posted

Pa nisam rekao nista sto nije opstepoznato. Valjda si cuo nekad za Robina Huda, Ajvanhoa i ostale likove iz popularne literature / filma / stripa, ono dobri domorodci Saksonci protiv zlih okupatora Normana i tako te fore? Mislim, to su stvari za koje je svako pismen cuo.