Timmy Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Treba topik o yu albumima i pesmama. Ima se srećom mnogo šta pisati.
boshoku Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 I ovo je za split - najbolji/najdrazi YU albumi. Nominujem, kao sto sam svojevremeno glasao kad me pitalo:
iDemo Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Kad rece Haustor... I njihov prvi album je onako - prica za sebe.
James Marshall Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Sad kad vrtim, meni su zapravo uglavnom i ponajbolji ti prvi albumi omiljenih izvođača Top deset: Dnevnik jedne ljubavi Pljuni istini u oči Time prvi album, Ravno do dna (najbolji živi) Bjesovi prvi album Smakov prvi album Das ist Walter/Sabah (ne mogu da se odlučim) Brejkersi prvi album Haustor/Bolero (isto ne mogu da se odlučim) Goribor prvi album 1
wayfaring stranger Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 @ Ašik - Da li je ovaj Bajaga pokušaj ozbiljne provokacije u cilju unošenja nemira na forum i destabilizacije istog ili posledica nesrećnog detinjstva :o
assück Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 posledica srecnog i harmonicnog detinjstva. ne mogu ti objasniti dobar ukus -_-
Hippie Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 @ Ašik - Da li je ovaj Bajaga pokušaj ozbiljne provokacije u cilju unošenja nemira na forum i destabilizacije istog ili posledica nesrećnog detinjstva :o +1 uglavnom delim ukus sa DJejmsom i dodajem ovo; + EKV.... kao svaka druga gimnazijalka na njih sam se uzasno lozila
morgana Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) posledica srecnog i harmonicnog detinjstva. ne mogu ti objasniti dobar ukus -_- +1 odlicna su prva tri bajagina albuma. kasnije je sve kod njega poslo po onoj stvari Edited March 15, 2015 by morgana
wayfaring stranger Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 +1 uglavnom delim ukus sa DJejmsom i dodajem ovo; + EKV.... kao svaka druga gimnazijalka na njih sam se uzasno lozila Sto se tice oktobra, mislim da bi njihovu muziku trebalo ustavom proglasiti za mainstream ;) Prvi album odlican, drugi i treci - genijalni.
boshoku Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) velikog cara, ne smi se zaboravit Edited March 15, 2015 by boshoku
yolo Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Sto se tice oktobra, mislim da bi njihovu muziku trebalo ustavom proglasiti za mainstream ;) Prvi album odlican, drugi i treci - genijalni. stvar ukusa, po nekima (recimo meni a nisam usamljen ovde), oktobar 1864 je daleko gora muzika od nekih bajaginih radova kao sto je recimo "prodavnica tajni" ovo je u rangu najboljih j mascisovih pesama (ne, nisam pijan)
Recommended Posts