March 15, 201510 yr I ovo je za split - najbolji/najdrazi YU albumi. Nominujem, kao sto sam svojevremeno glasao kad me pitalo:
March 15, 201510 yr Sad kad vrtim, meni su zapravo uglavnom i ponajbolji ti prvi albumi omiljenih izvođača Top deset: Dnevnik jedne ljubavi Pljuni istini u oči Time prvi album, Ravno do dna (najbolji živi) Bjesovi prvi album Smakov prvi album Das ist Walter/Sabah (ne mogu da se odlučim) Brejkersi prvi album Haustor/Bolero (isto ne mogu da se odlučim) Goribor prvi album
March 15, 201510 yr @ Ašik - Da li je ovaj Bajaga pokušaj ozbiljne provokacije u cilju unošenja nemira na forum i destabilizacije istog ili posledica nesrećnog detinjstva :o
March 15, 201510 yr @ Ašik - Da li je ovaj Bajaga pokušaj ozbiljne provokacije u cilju unošenja nemira na forum i destabilizacije istog ili posledica nesrećnog detinjstva :o +1 uglavnom delim ukus sa DJejmsom i dodajem ovo; + EKV.... kao svaka druga gimnazijalka na njih sam se uzasno lozila
March 15, 201510 yr posledica srecnog i harmonicnog detinjstva. ne mogu ti objasniti dobar ukus -_- +1 odlicna su prva tri bajagina albuma. kasnije je sve kod njega poslo po onoj stvari Edited March 15, 201510 yr by morgana
March 15, 201510 yr +1 uglavnom delim ukus sa DJejmsom i dodajem ovo; + EKV.... kao svaka druga gimnazijalka na njih sam se uzasno lozila Sto se tice oktobra, mislim da bi njihovu muziku trebalo ustavom proglasiti za mainstream ;) Prvi album odlican, drugi i treci - genijalni.
March 15, 201510 yr Sto se tice oktobra, mislim da bi njihovu muziku trebalo ustavom proglasiti za mainstream ;) Prvi album odlican, drugi i treci - genijalni. stvar ukusa, po nekima (recimo meni a nisam usamljen ovde), oktobar 1864 je daleko gora muzika od nekih bajaginih radova kao sto je recimo "prodavnica tajni" ovo je u rangu najboljih j mascisovih pesama (ne, nisam pijan)