Ayatollah Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 18 minutes ago, James Marshall said: Kontam da ćete u onaj glavni spa hotel u Šiofoku, auh što imam gadne uspomene na to mjesto Nema veze sa hotelom, više sa alkoholom Neki Residence Hotel Balaton, ne znam da li je to taj. Deluje pristojno na slikama, videćemo uživo (nadam se). Biće valjda i alkohola, ali umereno
Djuro Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 (edited) Lepsa vam je suprotna obala, brda, vinogradi, restorani, Balatonfured npr edit: mislim, da znas za iduci put. Edited January 8, 2022 by Djuro
Milosh76 Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 Da li je neko skoro bio u Budimpesti? Da li je i dalje moguce parkirati za dzabe na Trgu heroja? Po onome sto vidim preko google mapsa, izgleda da su napravili neke podzemne garaze. Da li negde u blizini centra ima dzabe parking?
Djuro Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 (edited) Nema, samo na obodu grada. Na trgu heroja su izgradili neko cudo od muzeja, vredi posetiti. Nema vise parkinga. Edited June 13, 2022 by Djuro 1
napadaj Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 (edited) Gde je na aerodromu ili blizu njega najpovoljnije da se ostavi auto na deset dana? Edited June 13, 2022 by napadaj
James Marshall Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 Imaš u Vecsésu tipa za 25-30 evra, još te odveze kombi na aerodrom, Park & Fly recimo.
James Marshall Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 4 hours ago, Djuro said: Nema, samo na obodu grada. Na trgu heroja su izgradili neko cudo od muzeja, vredi posetiti. Nema vise parkinga. Etnografski, nije na Trgu Heroja već pored u sred Városligeta, otvoren kad smo bili na Toolu. Nema parkinga na Trgu heroja odavno. Uglavnom ili garaže ili ulica pa uplaćuj sebi sate.
Djuro Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 8 hours ago, napadaj said: Gde je na aerodromu ili blizu njega najpovoljnije da se ostavi auto na deset dana? najpovoljniji, najblizi i najbolji je Family Parking na aerodromu.
Mil@n Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 On 4.11.2021. at 20:52, Mil@n said: Da nemamo kojim slučajem Furunaša koji redovito posećuje Mađarsku prestonicu? Imam parče elektronike za pokupiti sa servisa Određena nadoknada se podrazumeva. Aktuelno
Popular Post Sandradjer Posted April 21 Popular Post Posted April 21 Volem Budimpestu. Podsetila sam se zasto moj glas uvek dobije Budimpesta u poredjenju sa drugim gradovima npr. Bec, Prag,... Budimpesta je jedan pitom grad, okrenut ka vodi, posebno lep u tom delu. Dunav je tu sirok bas koliko je potrebno da mostovi izgledaju najlepse moguce, i kad si u prevoznom sredstvu na mostu ili ispod njega, i kad pesacis preko njih. Arhitektura grada je posebno uzivanje, nekako skromna Budimpesta kao da krije sve te lepote. Iako nisam ljubitelj, uvek prija i gulas, i strudla. Ponuda Sedi, opusti se :), posebno u Budimu, je visok nivo. Svako mesto kao da ima vlasnika koji brine o detaljima. Nasi ugostitelji bi mogli malo na edukaciju. 11
zorglub Posted May 13 Posted May 13 Grad čine ljudi i njihove navike, i meni je to najpozitivnija promena koja se Budimpešti desila - od sredine do kraja 90ih bilo je to mesto koje se bukvalno gasi u 21h. Onda sam bio par puta pre covida i prijatno se iznenadio, odlazio sam na počinak oko 00h (posao, jbg) ostavljajući još uvek žive ulice. 2
Svemir Zeka Posted May 13 Posted May 13 Budimpešta, koju sam sad prvi put videla, meni lično najviše od svega u inostranstvu liči na Beograd. I ljudi i fasade i ulice i krkanluk i kesice s kikirikijem u Šparu. Dobro, ima značajno veći izbor kuhinja. Reka uljuđena, parlament daje vajb da si u Engleskoj. One hiljade forinti su me ubijale u pojam. Lep je ekšli Budim, dobar je uspon za prošetku. Eh da, prešla sam peške jedan most (imam fobiju - imala 🤷 Par meseci posle Praga, utisak je da se stvarno nisam udaljila mnogo od kuće. Enivej, vratiću se. Gajba nadomak reke, ključ pod šifrom, nikog ne vidiš, uđeš izađeš i gotovo. Ok je platežno, nije potrebno ne znam koliko para. Otkrila sam to u 2024. godini 🤷 3 1
Recommended Posts