đorđe geprat Posted August 6 Posted August 6 dve TV serije na pikboksu - "The Twelve" - "12", australijske sa sem nilom koju sam pokušao da ispratim. suđenje potencijalnoj ubici, tetke nestale devojke. odgledao sam 2 od 10 epizoda i batalio jer nisam mogao da ispratim paralelna dešavanja u životu 12 + 2 porotnika/ca, samo suđenje, flešbek iz života optužene i flešbek same istrage. sludelo me - The Vanishing Triangle" -"trougao smrti", irska, inspiraisana stvarnim nestankom devojaka. meni se dopala, epilog je začuđujuć, vredi pogledati. prva serija je u klubu, druga je dostupna pregledom unazad
đorđe geprat Posted August 10 Posted August 10 jbg, nema reakcije pa, da dodam sasvim solidnu englesku (ako se ne varam birmingem je mesto radnje) "D.I. Ray" na pikboks klubu a ide i na TV programu. sstandardno odrađena 2 slučaja u 2 sezone. kao i uvek picajzla sam kada su u pitanju lične patnje, traume, problemi ..... policajaca no, takav sam. vredi pogledati. prvu sezonu smo odgledali u cugu (4 epizde), drugu šestodelnu iz dve ture. 1
đorđe geprat Posted September 4 Posted September 4 On 22. 12. 2022. at 11:59, đorđe geprat said: završio sam sa gledanjem "hidden assets". baš je dobra serija. dinamična, bez viška nasilja, ličnih problema policajaca, bez nabacivanja (sem poslednje scene kada on nabacuje njoj ideju da dođe neki put u antverpen da je vodi na večeru). tema, otkrivanje i zaplena imovine je retka pa je i s te strane zanimljivo. imelda iz komitmentsa se baš ubucila. pogledajte. evo, sinoć završih sa gledanjem druge sezone. nova je šefica irskog tima. stara je avanzovala. odlično urađeno. ako niste gledali pogledajte ispočetka prvu sezonu jer se ova druga nadovezuje. pikboks klub, potražite. vredi. našim političarima i biznismenima da mogu da kažu da je ti tomo isto. 1 1
đorđe geprat Posted September 5 Posted September 5 red election na pikboks klubu. onako. 10 epizoda,očekuje se nastavak. fikcija o tome šta bi bilo posle uspelog referenduma za nezavisnost škotske, začinjeno intrigama u MI, mogućnošću da premijer ima predbračnu ćerku, terorističkim napadom i lažnom kvaru na škotskoj nuklearki koju su napravili danci. može da se gleda.
bags Posted September 5 Posted September 5 On 10. 8. 2024. at 12:21, đorđe geprat said: "D.I. Ray" Uh ovo mi se i nije preterano svidelo. Previse je nekako klise i radnja prvo nista nista i onda pred kraj epizode ludilo. Nema postepenog gradjenja likova. 45 minutes ago, đorđe geprat said: mogućnošću da premijer ima predbračnu ćerku, Ne razumem kako to moze biti problem cak i u UK?
đorđe geprat Posted September 5 Posted September 5 (edited) 3 hours ago, bags said: Uh ovo mi se i nije preterano svidelo. Previse je nekako klise i radnja prvo nista nista i onda pred kraj epizode ludilo. Nema postepenog gradjenja likova. Ne razumem kako to moze biti problem cak i u UK? pojavilo se devojče koje je PMu reklo da joj je mama rekla da je on njen tata. pa, sledi i ta situacija u sred referendumske kampanje. Edited September 5 by đorđe geprat 1
FPLS Posted September 6 Posted September 6 Je l' neko gledao Under the Bridge, valja li? Obnavljam true crime zalihe pred odmor
đorđe geprat Posted September 17 Posted September 17 @Milosh76posle 2/6 ovo deluje dobro. irska, šverc meta iz švedske. mislim da zavređuje više od 6.6 pikboks klub 1
đorđe geprat Posted September 18 Posted September 18 13 hours ago, đorđe geprat said: @Milosh76posle 2/6 ovo deluje dobro. irska, šverc meta iz švedske. mislim da zavređuje više od 6.6 pikboks klub mnogo dobro. nastaviće se. 1
Milosh76 Posted September 18 Posted September 18 (edited) On 4. 9. 2024. at 14:06, đorđe geprat said: evo, sinoć završih sa gledanjem druge sezone. nova je šefica irskog tima. stara je avanzovala. odlično urađeno. ako niste gledali pogledajte ispočetka prvu sezonu jer se ova druga nadovezuje. pikboks klub, potražite. vredi. našim političarima i biznismenima da mogu da kažu da je ti tomo isto. Poceo da gledam prvu sezonu, secam se detalja, al da me ubijes da znam koliko sam odgledao epizoda 😂 Edited September 18 by Milosh76
kipo Posted September 25 Posted September 25 High Potential Nesto izmedju Monk i Psych, pa ko voli podzanr. Mene nije kupilo nesto posle ove dve ep.
kipo Posted September 26 Posted September 26 Meni je ta treca sezona bezveze legla, medjutim, svi je hvale. Prije toga je dosta ok. 1
Arkadija Posted September 26 Posted September 26 8 hours ago, zeolitaurus said: Vredi li ovo da se gleda? Meni je prva sezona bila ok, druge dve ne. 1
Recommended Posts