January 6, 20241 yr 4 hours ago, Milosh76 said: Ubistvo svraka, engleska serija na Star Crime, deluje zanimljivo @đorđe geprat zahvaljujem. promaklo bi mi jer ovde slabo gledamo televiziju. zadovoljsto mi je da gledam lesli manvil, jednu od mojih omiljenih UK glumica. odgledali smo prvu epizodu, sutra je druga.
January 8, 20241 yr The Long Shadow, snimljena po istinitim događajima iz 70-ih godina i slučaju jorkširskog Trboseka. Izuzetno urađeno.
January 15, 20241 yr On 6. 1. 2024. at 18:24, đorđe geprat said: zahvaljujem. promaklo bi mi jer ovde slabo gledamo televiziju. zadovoljsto mi je da gledam lesli manvil, jednu od mojih omiljenih UK glumica. odgledali smo prvu epizodu, sutra je druga. odgledao 4 epizode. malo je zbunjujuće, potrebna je koncentracija meni matorom na dve raznovremenske radnje. i još fokusiranje na sjajnoj lesli mavil.
January 15, 20241 yr Jesam vam rekao da je Line of Duty odlična serija. Ozbiljno urađena ne potcenjuje inteligenciju...
January 20, 20241 yr White House Farm Dosta dobar britanski true-crime bindz materijal... Stephen Graham i par poznatih faca iz got-a.
January 20, 20241 yr 27 minutes ago, FPLS said: White House Farm posle prve epizode sam otišao na wiki jer nemam živaca da gledam foliranje ubice u prisustvu ljudi koji ništa ne slute a kojima je pobio najdraže. ne postoji situacija koja mi stvara veću teskobu.
January 20, 20241 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Gde ima to da se gleda? Evo ako mozes da gledas na engleskom sa spanskim titlom
January 20, 20241 yr 2 hours ago, utilitarist said: posle prve epizode sam otišao na wiki jer nemam živaca da gledam foliranje ubice u prisustvu ljudi koji ništa ne slute a kojima je pobio najdraže. ne postoji situacija koja mi stvara veću teskobu. Spojlere u spojlere, osim na dediciranim temama !!! Edited January 20, 20241 yr by Lezilebovich
January 20, 20241 yr izvinjavam se. ako je za utehu ništa posebno nisam odao. od početka je jasno u kom će se smeru razvijati slučaj.
January 24, 20241 yr On 15. 1. 2024. at 16:22, đorđe geprat said: odgledao 4 epizode. malo je zbunjujuće, potrebna je koncentracija meni matorom na dve raznovremenske radnje. i još fokusiranje na sjajnoj lesli mavil. odlično je bilo "ubistvo svraka". lesli manvil je odlična kao i uvek. moja žena reče da ona ne glumi, da je takva. prijato iznenađenje je tim mekmalan kao aleksis pund. njegov glas. pogledajte, obavezno.
January 24, 20241 yr e, sad. upravo odgledasmo na SBB klubu australijsku trodelnu seriju o prevarankinji melisi kedik. rekoše da je na bazi stvarnog događaja ali da ima i nešto nadgradnje. @Indy i ostali naši australci mogli bi da kažu koju. vi, bacite pogled. zabavno je. "nestajanje" Edited January 24, 20241 yr by đorđe geprat
January 26, 20241 yr večeras bi na starkrajmu trebalo da počne nova sezona bastarda iz pikofalkonea. serija je bila sjajna, završila se eksplozijom u kafiću što bi trebalo da rezultira izginućem cele policijske ekipe, tužiteljke i vlasnice kafića. valja videti ko je preživeo.