אַף אֶחָד Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Odgledao Hinterland do kraja. Odlican. Na kraju malo predvidljiv, ali i dalje sam vrh zanra. Poslednja sezona se direktno vezuje na prethodne dve, mozda bi vredelo odgledati sve odjednom - bar sam ja dosta toga zaboravio iz prve dve.
אַף אֶחָד Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Prime Suspect 1973 Odlična fotografija i sveopšti nivo produkcije, fini likovi, klasična drama bez hipsterskih izleta punih meta budalaština. Prava britanska krimi serija, proleti u trenu tih šest epizoda... Upravo. Samo sto nema apsolutno nikakve veze sa Prime Suspectom iz 90-tih koji je meni apsolutni favorit u citavom zanru i mozda najbolja serija ikada snimljena. Nikakvu vezu ne vidim izmedju ove mlade Tennison i one zrele. PS1973 vise lici na neke epizode George Gentlyja (slicna epoha, intenzitet radnje, plot), nego na originalni PS.
đorđe geprat Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 (edited) sinoć je na nekom Foxu počelo da se prikazuje BBC-ev inspektor megre (http://www.imdb.com/title/tt6429934/?ref_=nm_flmg_act_1) večeras od 22 ide druga epizoda (http://www.imdb.com/title/tt6326286/?ref_=nm_flmg_act_2) dobro je, engleski, urađeno. potrefljen ambijent, smislena radnja. potpuno drukčiji, ne mr. bean nastup atkinsona. pogledajte večeras. vidim da su urađene samo 2 epizode. šteta. edit: sada, videh ovde (http://www.imdb.com/character/ch0027096/?ref_=tt_cl_t2) da postoje i 2 epizode iz prošle godine. potrudiću se da poručim. Edited April 16, 2017 by djordje geprat
gagilija Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 (edited) jesu li povezane te dve epizode od juce i danas ili se mogu gledati odvojeno? edit: sad gledam info na foxu....za jucerasnju epizodu ovo sto pise kao kratak sadrzaj je ista radnja kao i u filmu maigre sets a trap - serijski ubica zena na monmartru. moguce da je to isti film i da ih nema 4 ukupno, vec 3 Edited April 16, 2017 by gagilija
Tresko Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Bosch III sezona krece za 2 dana, 18.4. Krece 21.04, ne 18.04
Milosh76 Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 (edited) Tako je, moja greska I to ide cela sezona odjednom Edited April 18, 2017 by Milosh76
אַף אֶחָד Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Odgledao prbih 6 Endeavoura. Morsea nikad nisam voleo, ovo je gledljivo. Glumacka ekipa odlicna, snimljeno fenomenalno. Britovi su majstori da ozive atmosferu proslih vremena, od namestaja, automobila, frizura, muzike, zargona, detalja... Samo od ovih policijskih serija u poslednje vreme... Foyle, Gentley, Primer Suspect 1973, sad ovo... neverovatno kako dobar posao rade i koliko resursa imaju. Zato - prica onako. Prilicno soft, prekomplikovana, pa upakovana u lepi dosadni Oxford. S obzirom na broj ubistava Oxford ima u seriji stopu kriminala ko Medellin. Naravno kaska za ozloglasenim Midsomerom u kojem zivot ne vredi ni centa.
אַף אֶחָד Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Odgledao drugu sezonu do kraja. Hm, popravlja se Endeavour.
darling Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 (edited) zavrsio se u prosli ponedeljak. naravno da valja. ja juce aj da pogledam prvu line of duty na bbc, bio joj je zadnji dan na netu, dok ima engleskog titla za gluve, i povuce me, odgledam jos dve. sad sam nesrecna jer su pustili tek pet, do osme cu se nacekati. Edited April 25, 2017 by darling
Kreuz Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 zavrsio se u prosli ponedeljak. naravno da valja. ja juce aj da pogledam prvu line of duty na bbc, bio joj je zadnji dan na netu, dok ima engleskog titla za gluve, i povuce me, odgledam jos dve. sad sam nesrecna jer su pustili tek pet, do osme cu se nacekati. Zar nema 6 epizoda u s4? Trebalo bi da je finale 30. aprila.
darling Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 u pravu si. odlicna vest, taman za vikend preostale dve i onda u nedelju uvece veliko finale uzivo.
ljuttko Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 zavrsio se u prosli ponedeljak. naravno da valja. ja juce aj da pogledam prvu line of duty na bbc, bio joj je zadnji dan na netu, dok ima engleskog titla za gluve, i povuce me, odgledam jos dve. sad sam nesrecna jer su pustili tek pet, do osme cu se nacekati. Fala o fala što si me podsetila na novu sezonu, sad ću da poskidam sve i gledam dok se ne onesvestim Odgledala mini seriju Apple tree yard, men se svidja , nekritična sam prema skoro svemu što snime Englezi Prime suspect mi je i dalje na vrhu omiljenih serija , a Line of duty se opasno primakao
Recommended Posts