Jump to content
IGNORED

Fortitude-It's not just cold that kills...

archi

Recommended Posts

Posted

ruka visi vezana lisicama, kapiram onim iz vukojebine koje je rus nasao u serifovm stolu..

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

29

• Frank Pembleton

16

• Arkadija

15

• Malvo

15

Posted

^

što nagoveštava da je petigru bio na pragu otkrića nekog rudnog nalazišta za koje bi razni mogli da budu zainteresovani...

Posted

Rusi, na primer.

Njihovo prisustvo u seriji jeste simbolično, ali mi se čini da će u sledećim epizodama postati značajniji faktor.

Posted

Sad su baš pristojno zakomplikovali, ali sviđa mi se.

Posted

Sad su baš pristojno zakomplikovali, ali sviđa mi se.

На срећу нема спојлера па нисам у искушењу да кликнем на јеадн од њих.

Posted

Bez spoilera - malo mi deluje preterano tolika histerija oko učitelja. Kao, jedno dete kome je predavao je napalo nekog, i njegova debela žena je napala nekog, znači sto posto je on... šta tačno?

Posted (edited)

A pominjete onog lika sa cerkom sto mu ruka krvava. Pa nasli su radnika u prodavnici zavezanog koji je pricao kako je potegao noz na ovog i kako mu ga je ovaj golim rukama oteo.

Edited by Moća
Posted

Roni je i dalje #1 pik na draftu za najsmarača.

Posted

Dobro, sad je jasno da je Španjolka ključ misterije. Jedva čekam da vidim kako će uvezati nju, Petigrua i ovu epidemiju. 

Posted

Bez spoilera - malo mi deluje preterano tolika histerija oko učitelja. Kao, jedno dete kome je predavao je napalo nekog, i njegova debela žena je napala nekog, znači sto posto je on... šta tačno?

on je moša. služi da nas zbuni. bar je meni u prošloj epizodi bio sumnjiv, kao što mi se čini da će u sledećoj za zbunjivanje poslužiti guvernerkin muž.

Posted

Добро је ово. Једва чекам идућу епизоду. Вози ме  баш.

Posted

Epizoda izasla jos 12.3. a prevoda jos nema :(

Posted

evo ja ću ukratko da ti prepričam šta se zbilo. 

- matori fotograf je pijan startovao španjolku

- medved je upao u hotelsku sobu kod ćelavog

- šerih se kladio sa rusom iz vukojebine da može da popije više od njega

- dve pandurke su otišle u saunu da se opuste

- dečak je ujeo psa

Posted

Dakle, defintivno je nešto što se širi i serija definitivno odlazi u horor.

Posted

To su izneli kao pretpostavku, što ne mora ništa da znači. Takođe smo čuli da možda neki demoni jebu irvase pa ovi izrode hermafrodite, tako da...

Ima još četiri epizode, cenim da će bar još tri i po da nas zamajavaju raspadom raznih bromansi i brakova <_<

Nije mi jasno šta se desilo Bradonji, ocu od male. Njegov ceo segment priče deluje sve manje smisleno, od prve epizode je jurcao nekuda bezveze i vukao dete samo da bi se vratio i dobio po glavi. Ne znam ni gde se tačno sad nalazi, zar ga je napadač ostavio u kući? :blink: Treba li da mislimo da je Senjorita bila ta koja ga je odvalila?