*edited by mod Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Od svega mi je do sada najvise zasmetalo ovo kampovanje. Ajde sto ih je nasao to i ima logike, ali stvarno sta su ovi iz familije tripovali da urade nakon 7-10-14 dana kampovanja?
zoki Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Dobra epizoda, konačno Jimmy/Saul u svom elementu.. Kreće da radi ono što najbolje zna
Lrd Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Auh, ma Saul je odličan i postaje sve bolji. Razbija na sve strane. Jedini bedak je što sam moram da čekam sedam dana do sledeće epizode. :(
3opge Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 samo ti nastavi sa autohipnozom, ima da bude jos bolji
*edited by mod Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Posle 4 dobre epizode red je bio da dodje jedan lepi debeli i masni filler.
Amelija Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 ja odgledah prve dve epizode i sviđa mi se :) a sada da pročitam i topik da vidim da li sam dobar ili loš čovek :D
jimi Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Od ove Majkove price moglo je da se napravi pola dobre sezone a oni jedva sklepali jednu dosadnu epizodu. Pretpostavljam da ce se vratiti ovome kad bude ponestalo ideja, koliko vec za 2-3 epizode.
Weenie Pooh Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 ^ Samo dva puta "odlično"? Ne znam, nisi me još sasvim ubedio. Kad bude bilo bar tri-četiri odličnoa, možda i pogledam...
Lrd Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Od ove Majkove price moglo je da se napravi pola dobre sezone a oni jedva sklepali jednu dosadnu epizodu. Pretpostavljam da ce se vratiti ovome kad bude ponestalo ideja, koliko vec za 2-3 epizode. Meni nije bilo dosadno uopšte. Bila je spora epizoda, ali nekako baš bremenita. ^ Samo dva puta "odlično"? Ne znam, nisi me još sasvim ubedio. Kad bude bilo bar tri-četiri odličnoa, možda i pogledam... :(
jimi Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Sve ovo do sad mi izgleda kao da je tamo negde krajem januara ekipa sela u kafanu i konstatovala da serija pocinje za koji dan i da treba nesto da se smisli.
Weenie Pooh Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 E upravo to. "Ajde nešto da smutimo, znaš ono, Breaking Bad style, čovek dobar ko lebac a ipak mu ništa ne ide, muka bolest neizlečiva, publika ga sažaljeva, a onda krene u mutne vode kriminalne i postepeno se prozli. Eto nama sezone, a ko plaća sledeću turu?"
Time Crisis Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 E upravo to. "Ajde nešto da smutimo, znaš ono, Breaking Bad style, čovek dobar ko lebac a ipak mu ništa ne ide, muka bolest neizlečiva, publika ga sažaljeva, a onda krene u mutne vode kriminalne i postepeno se prozli. Eto nama sezone, a ko plaća sledeću turu?" I... dalje nije tačno :p
theanswer Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 meni je serija dobra i ne znam šta ima da se ubeđujete između sebe jel jeste ili nije, ako ti se gleda, gledaj, ako ti se ne gleda, nemoj i pusti druge da gledaju
Lrd Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 E upravo to. "Ajde nešto da smutimo, znaš ono, Breaking Bad style, čovek dobar ko lebac a ipak mu ništa ne ide, muka bolest neizlečiva, publika ga sažaljeva, a onda krene u mutne vode kriminalne i postepeno se prozli. Eto nama sezone, a ko plaća sledeću turu?" Uvek cenim svako Vinisanje™, ali da je Saul u seriji dobar ili bilo šta slično prosto nije tačno. Ne odgovara činjenicama.
Recommended Posts