Jump to content
IGNORED

Better Call Saul

Ajant23

Recommended Posts

Posted

Od svega mi je do sada najvise zasmetalo ovo kampovanje. Ajde sto ih je nasao to i ima logike, ali stvarno sta su ovi iz familije tripovali da urade nakon 7-10-14 dana kampovanja?

Posted

Dobra epizoda, konačno Jimmy/Saul u svom elementu.. Kreće da radi ono što najbolje zna :fantom:

Posted

Auh, ma Saul je odličan i postaje sve bolji. Razbija na sve strane.

Jedini bedak je što sam moram da čekam sedam dana do sledeće epizode. :(

Posted

samo ti nastavi sa autohipnozom, ima da bude jos bolji

Posted

Posle 4 dobre epizode red je bio da dodje jedan lepi debeli i masni filler.

Posted

ja odgledah prve dve epizode i sviđa mi se :)

a sada da pročitam i topik da vidim da li sam dobar ili loš čovek :D

Posted

Od ove Majkove price moglo je da se napravi pola dobre sezone a oni jedva sklepali jednu dosadnu epizodu. Pretpostavljam da ce se vratiti ovome kad bude ponestalo ideja, koliko vec za 2-3 epizode.

Posted

^ Samo dva puta "odlično"? :unsure: Ne znam, nisi me još sasvim ubedio. Kad bude bilo bar tri-četiri odličnoa, možda i pogledam...

Posted

Od ove Majkove price moglo je da se napravi pola dobre sezone a oni jedva sklepali jednu dosadnu epizodu. Pretpostavljam da ce se vratiti ovome kad bude ponestalo ideja, koliko vec za 2-3 epizode.

Meni nije bilo dosadno uopšte. Bila je spora epizoda, ali nekako baš bremenita.

^ Samo dva puta "odlično"? :unsure: Ne znam, nisi me još sasvim ubedio. Kad bude bilo bar tri-četiri odličnoa, možda i pogledam...

:(

Posted

Sve ovo do sad mi izgleda kao da je tamo negde krajem januara ekipa sela u kafanu i konstatovala da serija pocinje za koji dan i da treba nesto da se smisli. 

Posted

E upravo to. "Ajde nešto da smutimo, znaš ono, Breaking Bad style, čovek dobar ko lebac a ipak mu ništa ne ide, muka bolest neizlečiva, publika ga sažaljeva, a onda krene u mutne vode kriminalne i postepeno se prozli. Eto nama sezone, a ko plaća sledeću turu?"

Posted

E upravo to. "Ajde nešto da smutimo, znaš ono, Breaking Bad style, čovek dobar ko lebac a ipak mu ništa ne ide, muka bolest neizlečiva, publika ga sažaljeva, a onda krene u mutne vode kriminalne i postepeno se prozli. Eto nama sezone, a ko plaća sledeću turu?"

I... dalje nije tačno :p

Posted

meni je serija dobra

i ne znam šta ima da se ubeđujete između sebe jel jeste ili nije, ako ti se gleda, gledaj, ako ti se ne gleda, nemoj i pusti druge da gledaju

Posted

Uvek cenim svako Vinisanje™, ali da je Saul u seriji dobar ili bilo šta slično prosto nije tačno. Ne odgovara činjenicama.