Indy Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 ... Do viđenja do (oko) avgusta 2019. "I'll do anything in my power to be worthy of the name McGill..." (5 minuta kasnije) "...errr... I'm not going to be practising under the name McGill"
mlatko Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Istiskuje se iz serije Kim (sto je i logicno ali mi ipak zao bude ako je ne bude, bar malo).Inace, rastezu. Nije da nema materijala... ovu sezonu su posvetili bunkeru, sledecu ce mozda Pinkmanovoj tetkci... Mozda to bude Kim! [emoji38]Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Durruti Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Verovatno ću biti jedini heretik koji će otvoreno priznati da mu je BCS bolji od BB. IMHO, u BB su u nekoj ,da li četvrtoj, sezoni su preterali s preseravanjem (izvinite na oskudnom rečniku) i nekim tripom da naprave što veće tvistove i prenaglašenom i kao stilizovanom nasilju. U smislu, ako ima paralelna reč za overacting kad je reč o scenariju. Mene to jednostvano odbilo za dalje. BSL mi baš nekao lepo legla, ali tu sam u zaostatku sezonu ili dve, nikako da je opet ukačim.
Mil@n Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Poprilično klimave i kilave prve 4 epizode nove sezone.
El Guapo Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Cela je prošla kao da je nisu ni snimili.Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
Krošek Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 nije mi se svidela prva epizoda nove sezone, za razliku od svih ranijih prvih epizoda, i odlučio sam da odmorim od serije. na kraju mislim da ću da pročešljam šta je bilo na AV club i pogledam par hajlajta
Mil@n Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 22 hours ago, Krošek said: nije mi se svidela prva epizoda nove sezone, za razliku od svih ranijih prvih epizoda, i odlučio sam da odmorim od serije. na kraju mislim da ću da pročešljam šta je bilo na AV club i pogledam par hajlajta Nećeš pogrešiti. Ovo nije... Ničemu.
beeva Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Vrijedi li pocinjati? Odgledao 2 epizode prve sezone.
J-♣ Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Ako nisi gledao Breaking Bad, prekini pa prvo odgledaj BB. Ako jesi, u sledećoj epizodi počinje zaplet i biva zanimljivije. Ceo serijal je malo usporen i razvučen. U poređenju sa sličnim serijama nije uopšte loš.
Mil@n Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Ako bude ko četvrta, prestaću da gledam. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Indy Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Nema šanse da propustim. U stvari, to jedino i gledam od "živućih" serija. Nisam znao da li ću ovu sezonu živ dokekati, kako su otegli...
colonelo Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Mike je vidno omatorio, a trebalo bi da je mlađi nego u BB. Ne znam koliko sezona su planirali. BB je stao na 5. Nadam se da ga ovaj prequel neće nadmašiti...
Recommended Posts