Blud Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Vujosevic je propustio sansu da udje u razgovor o top 5 ex-Yu trenera kada je izduvao sa reprezentacijom,i kada je izduvao sa CSKA. Jednostavno nije ista kategorija ni Pesica ni Maljkovica, to samo lud covek moze da tvrdi. Sa druge strane, ne moze mu se osporiti prilicno solidan uspeh u EL i plasman desetine vrhunskih igraca. Znaci niko nemoze reci da je covek neuspesan, nezapazen ili sto god takvo, ali da je u krugu najboljih trenera - nije. Kao sto sam rekao, Dule je blizi Muti ( cak i vise uspeha sa juniorima nego Dule, igrao je takodje F4, osvajao je titule sa skoro svakom boljom ekipom koju je vodio ) nego Ivkovicu, Obradovicu, Kariju ili Maljkovicu.
kud u maglu Simoviću Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ranko Žeravica? Jel ti top 5 označava najbolje, najuspešnije ili tebi najomiljenije po meni najboljih reba ćorković je na listi iz čisto emotivnih razloga on i žeravica zasčužuju to peto mest muta nikada nije trenirao tim na f4
Hamlet Strašni Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Zar on nije bio te sezone trener partizana? Dao ostavku tokom sezone?
kud u maglu Simoviću Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 jeste, ali je dao ili dobio otkaz, ne se sećam više
yolo Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Čekaj, pešić koji je pobedio amerikance u indijanapolisu i uzeo evropsko sa nemačkom i evroligu jednom i maljković koji je uzeo evroligu sa jugoplastikom i limožem im nisu ni blizu pa karija je otreso doolov šegrt, vidiš da ti čovek lepo kaže i kurac je bio taj basket u indijanapolisu, sreća da je sačuvano
Giggsy Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 jeste, ali je dao ili dobio otkaz, ne se sećam više Dobio je otkaz jer smo imali osam poraza zaredom u EL. Posle smo od sledecih sedam utakmica, dobili sest (tradicionalno nas dobio CSKA tamo) i dosli na cetvrto mesto i plasirali se u 1/8 finala Tad se Muta naljutio mnogo na ljude u klubu
yolo Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 pustite trenere, dajte nešto oko čega ćemo se lakše složiti evo recimo, najveći choker od naših velikih igrača moj kandidat: vlade divac za ono pogrešno vođenje lopte na centru protiv rusa u polufinalu prvenstva sveta u španiji posle koje nam je valters zabo tricu za izjednačenje a imali smo +9 na minut do kraja za promašena oba slobodna bacanja u našem poslednjem napadu u finalu u indijanapolisu gde nas je bog pogledao i argentina nije pogodila njihov poslednji napad neviđeno mi je išao na kurac celu karijeru zbog toga, ruse 1986. mu nikad nisam oprostio. sećam se kada sam posle te tekme izašao na ulicu. vojvode stepe nije bilo žive duše, mogao si od crkve da se spustiš do autokomande sredinom ulice. cela nacija je ridala. mada je realno krivac bio krešo, koji mi je kurac tada uopšte trebao na terenu.
Nikodije Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Marko Simonovic. Posto je reprezentativac i vicesampion sveta, moze se svrstati u velike igrace.
pacey defender Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Pusti sad Simonovića, dao je ona bacanja protiv Francuske. Sećam se koliko sam se smorio kada sam ga video da prima loptu i da na njemu prave faul. Očekivao sam da će peharoš da se ukenja kao mnogo puta do tada ali odradio je posao i treba mu čestitati još jednom.
Nikodije Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 A do kraja je bilo nekih 0,5 milistotinki. Sve i da je promasio oba, ovi nikako ne bi stigli ni da sutnu na kos, pa stoga i pritisak nije bio bas neki. Da je bio pritisak, bacio bi dve cigle, kao uvek sto ih baca kada je gusto.
stoka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Boža je jedini uspeo od gofana da napravi pitu, odnosno sa limitiranim Limožom uzme titulu šampiona Evrope. Šjor Boža je jedini Srbin kome su u Splitu priredili ovacije dok je rat maltene još besneo u Hrvatskoj. .. Što se tiče Moke, može se reći da je njegova uloga u formiranju Tonija, Dina,Dražena, Saleta presudna na mentalnom nivou, što im je usadio kurčevitost ...
Recommended Posts