Jump to content
IGNORED

Fav YU Košarkaš

100 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Matori, bio je Grba kod Gajića u emisiji "Srpske sportske legende" na RTS-u i lično je demantovao to sa makazama. Ako uspeš da nađeš negde tu emisiju, uverićeš se i sam ...

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stoka

35

• MayDay

29

• iDemo

20

• pbg12345

19

Top Posters In This Topic

Posted

U tuči Zoran Slavnić stoji na zapisničkom stolu i šutira sve oko sebe. U jednom momentu Dino Menegin, centar italijanske reprezentacije, koji je inače bivši bokser, kreće prema meni i ja instinktivno s poda skupljam specijalni alat za skidanje bandaže napravljen od plastike i krećem prema njemu. On je video da ga se ne plašim i počinje da beži, a adrenalin me je tresnuo po celom telu i nisam mogao da se zaustavim, pa sam ga jurio po terenu. 

Posted

Волео бих да мало укључимо у тему омиљене противничке играче (других репрезентација), чисто упознавања ситуације ради да се зна ког смо карали побеђивали

To je bar lako. Pero Kameron. 

Posted

Matori, bio je Grba kod Gajića u emisiji "Srpske sportske legende" na RTS-u i lično je demantovao to sa makazama. Ako uspeš da nađeš negde tu emisiju, uverićeš se i sam ...

Ne znam, pricali mi ljudi kojima verujem.

U tuči Zoran Slavnić stoji na zapisničkom stolu i šutira sve oko sebe. U jednom momentu Dino Menegin, centar italijanske reprezentacije, koji je inače bivši bokser, kreće prema meni i ja instinktivno s poda skupljam specijalni alat za skidanje bandaže napravljen od plastike i krećem prema njemu. On je video da ga se ne plašim i počinje da beži, a adrenalin me je tresnuo po celom telu i nisam mogao da se zaustavim, pa sam ga jurio po terenu. 

I otprilike bas nesto ovako je isla prica. Krenuli Talijani na nas, a Grba uzeo te makaze i poleteo ka Meneginu, a ovaj krenuio da bezi po parketu.

To je valjda bilo cak neko EP u Italiji.

Posted

Nikos Galis, njegov skok unazad i šut. To je mogao još sam MJ ...

Visok jedva preko 180, nabijen, snažan, najbolji strelac Grčke svih vremena ...

Posted (edited)

Ne znam, pricali mi ljudi kojima verujem.

I otprilike bas nesto ovako je isla prica. Krenuli Talijani na nas, a Grba uzeo te makaze i poleteo ka Meneginu, a ovaj krenuio da bezi po parketu.

To je valjda bilo cak neko EP u Italiji.

1983. godine EP. Ali nisu bile makaze, već plastični pribor za debandažiranje ...

Edited by stoka
Posted

Nikos Galis, njegov skok unazad i šut. To je mogao još sam MJ ...

Visok jedva preko 180, nabijen, snažan, najbolji strelac Grčke svih vremena ...

Dok Duda nije stavio Paspalja na njega i ugasio ga. :lolol:

Posted

Šta ima da demantuje kad smo to gledali na televiziji. U koloru.

Posted

đamši, san epifanio i himenez sa onim kukastim nosom, jebeni dino menegin, pa onaj šuter protiv partizana u finalu kupa koraća, kako beše, da riva! od rusa svi oni s kraja 80-ih, volkov, tihonenko, sabonis, kurtinaitis, homičus a posle i marčuljonis, francuzi su imali nekog beka s poljskim prezimenom, ne mogu da se setim, galis, janakis, hristodulu (mada je to bilo više klupski nego repstativno), oskar šmit koji jbg nije mogao sve sam, uvek je bio on + 4 slepca. bilo je euro-amera, kao bob mc adoo, posle njega i rivers

ed. setih se onog francuza - ostrowski, a posle njega čini mi se vrlo brzo i dacoury

Туриш Ђамшија, а заборавиш Мекгија и Џонсона из тог Макабија. :naughty:

Posted

Dok Duda nije stavio Paspalja na njega i ugasio ga. :lolol:

Ma da se '87. nije igralo u Grčkoj, ugasio bi ga jos Danko C. Dobili nas na munju sa 4 razlike.

Posted

đamši, san epifanio i himenez sa onim kukastim nosom, jebeni dino menegin, pa onaj šuter protiv partizana u finalu kupa koraća, kako beše, da riva! od rusa svi oni s kraja 80-ih, volkov, tihonenko, sabonis, kurtinaitis, homičus a posle i marčuljonis, francuzi su imali nekog beka s poljskim prezimenom, ne mogu da se setim, galis, janakis, hristodulu (mada je to bilo više klupski nego repstativno), oskar šmit koji jbg nije mogao sve sam, uvek je bio on + 4 slepca. bilo je euro-amera, kao bob mc adoo, posle njega i rivers

ed. setih se onog francuza - ostrowski, a posle njega čini mi se vrlo brzo i dacoury

Oscara u poznom dobu ni Pipen nije mogao da čuva... Ako neko ima link do utakmice USA -Brazil iz 92, bio bi mu zahvalan... Ostalo mi je u glavi da je Oskar turio na početku nekih 20ak poena, sve sa spektakularnom trojkom sa 10 metara preko Pipenove ruke. Hteo bih da proverim krhko pamćenje...
Posted

specijalni alat za skidanje bandaže

makaze%20za%20bandazu-228x228.JPG

Posted

Шпанија: Вејн Брабендер и онај мали Корбалан, они су као највише давали и увек би били напуњени, Италија осим Менегина који је дуго играо, Брунамонти и Сакети, других се не сећам. Е сад Руси, јежио сам се од њих, било слатко, сваки дуел. Први којих се сећам, Александар и Сергеј Б(ј)елов, Жармухамедов, Белостењи, Салников, Мишкин, касније Волков, Ткаченко.. Волков и Мишкин јебали кеву како су сипали. КАд су први пут ставили Ткаченка, то је био акромегал сишао с неке планине, потпуно непокретан, није могао да испрати ниједан бржи напад ни своје ни противничке екипе.

Али..за четири године претворио се у звер о коју су се наши центри одбијали а добио је 50% на брзини. После, имали су још врхунских играча, Јовајша после  Сабонис, Куртинајтис, Хомичус, јеботе све бољи од бољега. Генерано, са доминацијом играча из балтичких екипа настала је промена у стилу совјетске кошарке, а публика је престала да им звижди. После, за пар година, распали смо се и ми и они, а Литванија је после пар година имала изузетну генерацију и била успешна