January 19, 201510 yr ed. iz rezije javili veselom da presvuce dres :) Edited January 19, 201510 yr by Čutura
January 19, 201510 yr Gulbis protiv Kokinakisa u fudbalskoj atmosferi, ili kao da je Dejvis kup, recimo... sto meni ne odgovara jer cekam samo Gulbisa idiota za lovu, ali valjda ce zadrzati bar prednost brejka u trecem pa mogu da se branim. 6:0 puko drugi, majstor.
January 19, 201510 yr znam ja zašto ne ustajem kada ana igra Ni ja ne ustajem kada Ana igra.Ja sam legao posle prvog seta u ubedjenju da se Anina igra nece raspasti.Legoh u velikoj zabludi Dobi Viktor
January 19, 201510 yr Samo da prijavim da je i Fića izgubio. Ovaj Ozijevac je opako servirao, a Fića ono malo šansi nije znao da iskoristi i po pravilu se raspadao pred kraj seta.
January 19, 201510 yr Pa dobro, to je bilo skroz ocekivano jer je Grot mnogo jeben na ovoj podlozi, covek servira nenormalno dobro.
January 19, 201510 yr Gulbis protiv Kokinakisa u fudbalskoj atmosferi, ili kao da je Dejvis kup, recimo... sto meni ne odgovara jer cekam samo Gulbisa idiota za lovu, ali valjda ce zadrzati bar prednost brejka u trecem pa mogu da se branim. 6:0 puko drugi, majstor. Evo sace da ga slomi, ne se sekiraj
January 19, 201510 yr Author Mnogo mi drago zbog Viktora. Gulbis će ovo još i da izgubi koja je budaka. A talentovan je bezmerno. Kakve on udarce može da izvede, leke. Al opet mu to niš ne vredi. Konj.