Jump to content
IGNORED

Tenis 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

To je ona razlika, skoro je neko o tome pisao... Kad Nole ne liči na sebe on i dalje dobija. Nadala koji više na povlači gaće otpozadi nego i spreda (!) otresa Fonjini...

Sent from my ZP990+ using Tapatalk

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

483

• Max Morlock

473

• renne

431

• duda

336

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nije Nadal nikada igrao posebno dobro u Južnoj Americi. Daleko je Pariz, tempira se forma..

Fonjini je imao jedan od onih dana. Sutra će vjerovatno da skuplja gemove u finalu.

Posted

Ne bi Fonjini pobedio da Nadal nije bio povredjen...  :yawn2:

Posted

Jeleni je zima, nosi gornji deo trenerke :D Krece se onako rekreativno, igra sa otprilike 30% snage, sto valjda govori s kakvim ambicijama je dosla na ovaj turnir.

Posted

Jok, na Jelenu prvi set i Lopeza prvi set protiv onog nekog Vorda, doslo. I dalje igra s pola snage ali je ova druga ocajna pa ce dobiti i drugi verovatno bez problema.

Posted

Ladno je Lajović dobio Kokinakisa na 2,30 kvotu. Ja hteo da igram i odustao kad sam video da se igra na tvrdoj podlozi, mislio sam da je šljaka pa da odigram. A debil, trebao sam ga bar odigrati u hendikepu da uzima set

Posted (edited)

Prvi gem Dimitrov - Krajinovic i ladno Dimitrov odservira 3 vezane duple greske i izgubi gem :isuse:t:

edit: ipak brzo okrenu DImitrov do 4:1. Jbga, nije Filip ni blizu tog nivoa.

Edited by Timmy
Posted

Ja ne znam dal je Krajinović dobio meč od početka godine, možda 1 na ATP turniru ako i toliko. 

Posted

Kladio sam se na Venus ali mi je zao Zahlalove jako simpaticno cesko devojce koju je grkinja debelo ostetila u trecem setu tiebreaka. Jako su mi na kurac pocele da idu sudije u tenisu.

Posted

Je l' normalno da kvota na Errani protiv Hradecke bude 1.88?

Posted

Drzi se Filip u drugom setu.

Krece za koji minut i Viktor protiv anonimnog Meksikanca (480. na listi)

Posted

Je l' normalno da kvota na Errani protiv Hradecke bude 1.88?

Nije, i meni to upalo u oci. Nevezano za kladionicu, Erani spada otprilike u drugu klasu teniserki, iza ovih najboljih, a Hradecka je daleko od toga. Garant neko muljanje, mada sam odigrao :D